Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘vėžys‘ žymę

Ligas veja medus su cinamonu

cinamonas+medus.jpg Ajurvedinėje medicinoje medus šimtmečius naudojamas kaip vienas pagrindinių vaistų. Mūsų senoliai taip pat žinojo apie medaus gydomąsias galias ir jį naudojo kaip vaistą. Saikingai vartojamas medus nesukelia jokio šalutinio poveikio, kad ir kokia liga besirgtumėte. Medus įvairiomis proporcijomis maišytas su cinamonu, gydo daugelį ligų. Beje, cinamono miltelius rekomenduojama susimalti patiems iš cinamono lazdelių.

Vyrams skirta dieta nuo vėžio ir prostatito

Vasaris 18, 2010. | Žymės vėžys, dieta, prostatitas | Grupė Grožis, sveikata
dieta-nuo-prostatos-vezio.jpg Priešinė liauka, arba prostata, vaidina labai didelį vaidmenį vyro lytinės ir šlapimo sistemų veikloje. Ji išskiria skystį, sudarantį spermos pagrindą, dalyvauja keleto hormonų sekrecijoje ir yra jaučiama lytinio akto metu. Be to, prostata yra išsidėsčiusi prie pat šlapimkanalio, todėl bet kokia jos deformacija arba padidėjimas gali sukelti šlapinimosi problemas.

Citrina ir ligos

Neįtikėtina, kokia citrina gali būti veiksminga kovojant ne tik su peršalimu, bet ir su rimtomis ligomis. Alzheimerio liga sergančių žmonių smegenyse vyksta neigiami procesai, jų metu atlaisvinami laisvieji radikalai, kurie pažeidžia smegenų kraujagysles, todėl smegenims pradeda trūkti deguonies. JAV mokslininkai nustatė, kad medžiaga, galinti neutralizuoti radikalus yra vitaminas C. Jam ateityje teks svarbus vaidmuo gydant Alzheimerį. Vitaminas C yra nepakeičiamas rūkantiesiems.