Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘spuogai‘ žymę

Veido odos priežiūra

veido prieziura Tai, kad senstame, labiausiai išduoda ne akys, figūra, o oda. Pirmųjų jos senėjimo požymių visiems atsiranda skirtingame amžiuje, bet dažniausiai apie trisdešimtuosius gyvenimo metus. Klinikiniu požiūriu oda pradeda senti tada, kai pradeda plonėti hidrolipidinė plėvelė (oda išsausėja) ir ima storėti raginis odos sluoksnis. Pamažu silpnėja odos tonusas, atsiranda raukšlių, tada ir susimąstom, kaip pasipriešinti šiam procesui, kaip išlaikyti pradedantį nykti grožį.

Ligas veja medus su cinamonu

cinamonas+medus.jpg Ajurvedinėje medicinoje medus šimtmečius naudojamas kaip vienas pagrindinių vaistų. Mūsų senoliai taip pat žinojo apie medaus gydomąsias galias ir jį naudojo kaip vaistą. Saikingai vartojamas medus nesukelia jokio šalutinio poveikio, kad ir kokia liga besirgtumėte. Medus įvairiomis proporcijomis maišytas su cinamonu, gydo daugelį ligų. Beje, cinamono miltelius rekomenduojama susimalti patiems iš cinamono lazdelių.

Kokios ligos „parašytos” ant odos

Mūsų oda – pilnavertis organas, kuris papildo ir atkartoja įvairių vidinių sistemų funkcijas. Ji aktyviai dalyvauja kvėpavimo, šalinimo ir medžiagų apykaitos procesuose. Sužinokite, kokie yra 15 išorinių simptomų – signalų, pranešančių, kad Jūsų vidaus organų veikloje kilo problemų.