Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘fengšui‘ žymę

Gyvūnai ir fengšui

Balandis 13, 2010. | Žymės fengšui, kate, suo, gyvunai, auksines zuveles | Grupė Fauna, flora
mergaite su kate Fengšui yra mokslas apie aplinką ir žmones, todėl gana ilgai, kuriant namų aplinką, gyvūnai nevaidino jokio vaidmens. Gyvūnai buvo prijaukinti apytikriai prieš 8 tūkstančius metų, tačiau savininkams beveik iki šių dienų jie buvo vien darbo jėga ir laikomi veikiau nuosavybe nei draugais. Šiandien naminiai gyvūnai savo šeimininkų gyvenime užima labai svarbią vietą, todėl taikydami fengšui principus savo namuose turime atsižvelgti ir į juos.Nesvarbu, kas parenka augintinius vietą – jūs ar jis – pasistenkime, kad jo guolio spalva ir raštas atitiktų tos vietos elemento energiją.

Kad sektųsi verslo kelionėje, vadovaukitės fengšui

verslo kelione Verslo kelionių metu turėtumėte laikytis tų pačių principų kaip ir namuose. Jei kelionė yra svarbi ir nuo jos rezultatų daug kas priklauso, užsisakant vietą viešbutyje vertėtų pareikalauti kambario, įrengto viena mums palankiausių krypčių. Pakuodamiesi daiktus, neužmirškite įsidėti kompasą. Tai leis derybų metu atsisėsti tinkama kryptimi ir atsukti savo lovą taip, kad miegančius mus pasiektų naudinga energija.

Sijos. Ką apie tai sako fengšui?

Sijos.jpg Sija – sienų ir atramų jungiamasis elementas. Sijos dažniausiai pasitaiko senos statybos namuose, ypatingai kaimų trobose. Galbūt ir jūsų būsto lubos turi sijas? Tuomet žvilgtelėkime,ką apie sijas sako fengšui.

Įėjimai, takai ir paradinės durys pagal fengšui

Feng-shui.jpg Labai svarbu, koks įėjimas į mūsų namą. Tai mūsų veidas, rodomas išoriniam pasauliui, iš įėjimo galima spręsti, ką mes patys manome apie save. Kai grįžtame namo, norime pasinerti į mus palaikančią atmosferą, kurią ir suteikia jauki namų erdvė. Jei gyvename bute, norime, kad įėjimas išsiskirtų iš kitų: tam naudojame spalvingus durų kilimėlius, augalus, kitas priemones.

Veidrodžiai. Ką pataria fengšui?

Fengšui.jpg Veidrodžiai – tai fengšui „aspirinas“, nes jie turi daug gydomųjų savybių. Žiūrėkite, kad veidrodžiai visuomet atspindėtų ką nors malonaus: patrauklų daiktą ar gražų gamtovaizdį, tokiu būdu į vidų pateks givybinė sodo ar kraštovaizdžio energija. Prieš staydami veidrodį tam, kad jis praplėstų erdvę arba ‚gydytų“ aplinką, numatykite, kas jame atsispindės, antraip gali kilti problemų. Nepamirškite veidrodžių įrėminti, kad neišsklaidytumėte savo namų či – elemento, kurį senovės kinai laikė visko, kas sukuriama visatoje, pagrindu.

Patarimai pagal fengšui: augalai

Kiekvienas augalas turi savo energetinį lauką. Daugelis žmonių su augalais daugiau ar mažiau bendrauja, augalai mus veikia teik psichiškai, tiek fiziškai. Augalai „valo“ namų orą, tai gerina mūsų savijautą. Chrizantemos, herberos, kardeliai sėkmingai apsorbuoja nuodingas medžiagas, tokias kaip acetoną, benzolą ar trichloretileną. Taigi, nepasiginčysite-augalai iš tiesų atlieka svarbų vaidmenį mūsų namuose. Kambariniai augalai labai tinka neutralizuoti

Patarimai pagal fengšui: erdvės

Fengšui vis labiau populiarėja visame pasaulyje. Turbūt esate girdėję ką nors apie namų įrengimą pagal fengšui. Tai nereikalauja nieko specialaus pirkti, vaikščioti po namus su švytuokle, ieškant vietos kur geriausia pastatyti sofą ar dar ko nors panašaus. Trumpai tariant, iš Kinijos kilęs fengšui-tai simbolių kalba, padedanti gyventi harmoningai. Čia veikia daug visokių energijų, jėgų ir kitokių elementų (gilintis galima iki begalybės). Tačiau aš pateiksiu patarimų jūsų namų

Patarimai pagal fengšui: spalvos

Pagal fengšui spalvai yra  būdinga simbolika ir dinamika. Spalvos namuose ne mažiau svarbios už kitus dalykus. Miegamajame ar poilsio zonoje turi vyrauti ramios, malonios spalvos, o gyvenamasis kambarys, virtuvė, turi būti apipavidalinti linksmomis, sodriomis spalvomis. Tai skatina bendrauti, teikia energijos. Svarbiausia, namuose santūriai naudoti raudoną ir juodą spalvas. Visos spalvos turi savo energetiką ir reikšmę:

Patarimai pagal fengšui: firmos ženklas

Firmos ženklas yra įmonės logotipas, iškaba. Ženklas įkūnija firmą, dažniausiai tai būna pirmas dalykas, kurį pamatome. Jis palieka pirmąjį įspūdį, kuris yra svarbus. Simboliai, kuriuos naudoja firma savo ženkle, turi derėti su firmos pasiūlymais ir tikslais. Atitinkamai įmonė, kuri siūlo pvz. baldus savo ženklą apipavidalina dalykiškai, o žaislų firmai labiau tinka žaismingas, išradingas logotipas. Žmogus mąsto asociacijomis ir iškart susiformuoja savo nuomonę.

Patarimai pagal fengšui: simboliai

Pasaulyje yra labai daug įvairių simbolių. Jie skleidžia skirtingą energiją, sustiprina žmogaus tikėjimą, gali pritraukti sėkmę, turtų. Žmonės dažnai naudoja įvairius simbolius, jais tiki. Ne vienas nešioja kryželį ant kaklo, savo namuose ar sodyboje ant durų pakabina pasagą ar kitokius sėkmę nešančius simbolius. Kad žinotumėt koks simbolis ką reiškia, aptarkime kiekvieną iš jų:
1
1 / 2