Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘veidrodziai‘ žymę

Veidrodžiai. Ką pataria fengšui?

Fengšui.jpg Veidrodžiai – tai fengšui „aspirinas“, nes jie turi daug gydomųjų savybių. Žiūrėkite, kad veidrodžiai visuomet atspindėtų ką nors malonaus: patrauklų daiktą ar gražų gamtovaizdį, tokiu būdu į vidų pateks givybinė sodo ar kraštovaizdžio energija. Prieš staydami veidrodį tam, kad jis praplėstų erdvę arba ‚gydytų“ aplinką, numatykite, kas jame atsispindės, antraip gali kilti problemų. Nepamirškite veidrodžių įrėminti, kad neišsklaidytumėte savo namų či – elemento, kurį senovės kinai laikė visko, kas sukuriama visatoje, pagrindu.

Veidrodžių panaudojimas interjere

veidrodziai.jpg Neįsivaizduoju savo dienos be veidrodžio – kaip pasidaryčiau makiažą, kaip susitvarkyčiau plaukus, kaip išeičiau iš namų neapžiūrėjusi savęs nuo galvos iki kojų. Na žiūrėjimas į veidrodį tą dieną tuo ir baigiasi, tačiau be veidrodžio gyventi nemokėčiau. O ir tikrai nenorėčiau. Tačiau reikia žinoti vieną dalyką – veidrodis ne tik padeda pamatyti grožį, bet ir jį kurti.