Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kad sektųsi verslo kelionėje, vadovaukitės fengšui

Verslo kelionių metu turėtumėte laikytis tų pačių principų kaip ir namuose. Jei kelionė yra svarbi ir nuo jos rezultatų daug kas priklauso, užsisakant vietą viešbutyje vertėtų pareikalauti kambario, įrengto viena mums palankiausių krypčių. Pakuodamiesi daiktus, neužmirškite įsidėti kompasą. Tai leis derybų metu atsisėsti tinkama kryptimi ir atsukti savo lovą taip, kad miegančius mus pasiektų naudinga energija.

Pasirengimas kelionei

Konkretaus mėnesio energija rodo, kad tam tikra kryptymi mes neturėtume judėti. „Palankių mėnesių ir krypčių“ diagramoje pavaizduota, kuris iš dvylikos kinų gyvūnų valdo kiekvieną mėnesį. Bet kurį mėnesį nepatartina vykti kryptimi, esančia priešais jį valdantį gyvūną. Pavyzdžiui, lapkričio mėnesį, kurį valdo kiaulė, būtų neprotinga keliauti pietų, pietryčių kryptimis. Keliavimas šiomis kryptimis gali baigtis vienas kito nesupratimu ir derybų žlugimu. Nors manoma, kad tai yra laikina, vis dėlto būtų geriau išvengti tokių komplikacijų. Jei įmanoma, pakeiskite savo kelionės maršrutą, kad į paskyrimo vietą atvyktumėte kita kryptimi. Tai sumažins neigiamą poveikį.

Susitikimas

Ar mes susitiktume su klientais, ar su kolegomis viešose vietose arba jų biuruose, galime įgyti šiokį tokį pranašumą, jei kreipsime dėmesį į tai, kur sėdime. Už mūsų turėtų būti siena, niekada nesėskite taip, kad nugara būtų atsukta į duris ar langą. Be to, jei galite atsisėsti jum tinkamiausia kryptimi, atsidursite dar palankesnėje padėtyje.

Viešbučio kambarys

Mums miegant, mūsų galvos turėtų būti atsuktos viena iš mums palankių krypčių. Svarbi ir lovos padėtis. Turėtume pasirūpinti, kad už mūsų būtų siena ir kad mes negulėtume atsisukę į kitą miegamąjį, kadangi iš jo sklis neigiama energija. Tačiau jei to išvengti negalima, duris į miegamąjį visą laiką laikykite uždarytas. Pagal fengšui principus, į lovą nukreiptas veidrodis nėra gerai. Jeigu jo neuždengsime, mūsų miegas bus neramus. Daugelis viešbučių lovų tiesiog apsuptos elektros laidų, reikalingų šalia stovinčioms lempoms, telefonams ir radijo aparatams. Kai kurie įtaisyti net galvūgalio lentoje, ir mes mažai ką galime padaryti, kad pakeistume situaciją. Išjunkite visus prietaisus ir, jei įmanoma, pastumkite lovą toliau nuo jų.

Viešbučio kambariuose sukaupta visų prieš mus čia pabuvojusių žmonių či energija. Žinoma, savo pačių labui turėtume panaikinti šią energiją ir sukurti mums malionią aplinką. Pradžiai atidarykime langus ir įleiskime šviežio oro. Jei norime išvengti triukšmo, bus sunku atnaujinti energiją pliaukšint delnais, skambinant varpeliais ir kitais būdais sukeliant garso vibraciją. Bet tai galima padaryti deginant kambaryje smilkalus ar aromatinius aliejus ir purškiant vandenį.

Pramogaujant

Jei vedamės savo klientus į restoraną, atsisėskime taip, kad atsidurtumėme palankioje padėtyje – tuomet derybų metu įgysime pranašumo. Galime pasirūpinti, jog tie, kuriuos norime veikti, taptų pažeidžiami. Pavyzdžiui, sėdėtų nugara į duris arba į juos būtų nukreiptas kolonos kampas, nukertantis či energijos srautą. Tačiau, jei mes norime klientus palenkti į savo pusę, vertėtų leisti jiems pasirinkti tinkamą padėtį, o patiems atsisėsti mums palankiausia kryptimi.