Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘spalvų reikšmė‘ žymę

Spalvų vaidmuo mūsų gyvenime (juoda, ryškios ir elektrinės, neutralios)

spalvos3.jpg Tikrai nepameluosiu sakydama, kad renkantis drabužį pirmiausia pamatom jo spalvą, o jau tik vėliau formą, dydį ir pan. Tam, kad rinkimasis būtų efektyvus, reikėtų žinoti, ką kiekviena spalva reiškia, ką ji pasako apie tave ir svarbiausia – kokios spalvos drabužiais apsirengus dera eiti į pokalbį dėl darbo, o kokias geriau palikti vakarėliui ar oficialiam priėmimui. Violetinės, rausvos, pilkos, baltos, geltonos, rudos, žalios, mėlynos, raudonos, skaisčiai rausvos bei oranžinės spalvų paslaptis atskleidžiau ankstesniuose straipsniuose. Beliko vos kelios.

Spalvų vaidmuo mūsų gyvenime (geltona, ruda, žalia, mėlyna)

spalvos1.jpg Spalvos yra ne vien gražios ir negražios. Jos daro vienokią ar kitokią įtaką kiekvienam iš mūsų. Žmonės skirtingai reaguoja į spalvas ir skirtingai jas interpretuoja, tačiau yra keletas visuotinai pripažintų spalvų reikšmių, tad visai patartina jas įsiminti. Ką reiškia raudona, skaisčiai rausva ir oranžinė

Spalvų vaidmuo mūsų gyvenime (raudona, skaisčiai rausva, oranžinė)

spalvos.jpg Patinka mums tai ar ne, spalvos veikia tiek mus, tiek aplinkinius. Tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Jomis mes sugebame išreikšti netgi savo nuotaikas ir mintis – juk esi girdėjusi frazes „pažaliavo iš pavydo“, „auksinis žmogus“, „pamėlynavo iš pykčio“ ir panašių, ar ne?

Patarimai pagal fengšui: spalvos

Pagal fengšui spalvai yra  būdinga simbolika ir dinamika. Spalvos namuose ne mažiau svarbios už kitus dalykus. Miegamajame ar poilsio zonoje turi vyrauti ramios, malonios spalvos, o gyvenamasis kambarys, virtuvė, turi būti apipavidalinti linksmomis, sodriomis spalvomis. Tai skatina bendrauti, teikia energijos. Svarbiausia, namuose santūriai naudoti raudoną ir juodą spalvas. Visos spalvos turi savo energetiką ir reikšmę: