Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Sijos. Ką apie tai sako fengšui?

Sija – sienų ir atramų jungiamasis elementas. Sijos dažniausiai pasitaiko senos statybos namuose, ypatingai kaimų trobose. Galbūt ir jūsų būsto lubos turi sijas? Tuomet žvilgtelėkime,ką apie sijas sako fengšui.

Deja, fengšui pataria vengti sijų. Jei sijos yra virš lovos, viryklės ar stalo, jos gali sukelti slegiantį įspūdį ir slopinti po jais esančių žmonių či energiją – pagrindinį elementą, kurįSijos senovėsKada sijos yra virš viryklės ar valgomojo stalo, manoma, kad jos kenkia šeimos laimei. Jei sijos yra virš rašomojo stalo, jos silpnina kūrybinę dirbančiojo energiją ir tai gali peraugti į depresiją. Taigi, akivaizdu, kad po sijomis geriau nemiegoti ir nesėdėti.

Šių sunkumų išvengsite perkėlę valgomąjį ar rašomąjį stalą arba lovą į kitą vietą. Dar vienas iš būdų, kaip sumažinti sijų poveikį, tai jų dažymas šviesia spalva, kuri atitinka lubų spalvą. Taip pat geras sprendimas būtų, pastatyti po jomis į viršų nukreiptus šviestuvus, kurie tarsi “pakelia” sijas aukščiau. Nedideli ir ryškūs pakabinti daiktai pagyvins sijas, tik nekabinkite sunkių ar tamsių daiktų. Didesnėse erdvėse, tokiose kaip restoranai, sijas galima aptaisyti veidrodžiais, tačiau namuose toks būdas nelabai tinka. Sijas taip pat galima paslėpti po muslinu ar kitokiu audiniu, tačiau audiniai kaupia dulkes ir sukuria stovinčią energiją. Patartina po sijomis kabinti tradicines bambukines fleitas, perrištas raudonu kaspinu, taip sukuriama palanki aštuoniakampė forma.