Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Foto plytelės: naujiena virtuvės ir vonios kambariams

Užteks tų nuobodžių ir niekuo neišsiskiriančių plytelių virtuvės ir vonios kambariuose! Šiuolaikinės technologijos visagalės ir jos mums leidžia susikurti tokį namų interjerą, apie kokį svajojame. Norite ant virtuvės sienos matyti fotografiją su jūsų mėgstamiausiu patiekalu? O gal norite, kad vonia būtų papuošta dykumos vaizdais, tam, kad išgautumėte vandens ir sausumos kontrastą? Ir viena, ir kita galėsite įgyvendinti foto plytelių dėka.

Keramikinės plytelės naudojamos ne tik sienoms puošti. Tai gali būti puiki dovana, nes tokią plytelę, kurioje puikuosis, pavyzdžiui, jūsų mylimo žmogaus atvaizdas, galėsite pasidėti ir ant darbo stalo vietoje fotografijos, kas būtų išties puikus sprendimas. Fotografija gali būti atspausdinta ant vienos plytelės arba ant kelių mažesnių ir tai jau bus mozaika, bet gamintojui tokiu atveju teks pristatyti labai geros kokybės nuotrauką. Tiesa, jei norite įdomesnių interjero sprendimų savo namuose, galite foto plytelėmis klijuoti ne tik vonios ar virtuvės sienas, bet ir svetainės, miegamojo ar darbo kambario. Tai pagyvins aplinką ir suteiks jai išskirtinumo.

Baiminatės, kad nuotrauka, esanti ant plytelės greitai nubluks ar nudils, ypač jei foto plytelėmis puošite virtuvės ar vonios kambario sienas, kurias ypač dažnai plauname? Tuomet geriau rinkitės stiklines plyteles, nes ant tokių plytelių nuotrauka yra dedama iš blogosios pusės, todėl plytelė tikrai nenusitrins, o spalvos išliks ryškios.