Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘audinys‘ žymę

Kaip pasisiūti romanetę?

romanetes Jeigu turimos užuolaidos netenkina, galime įsigyti žaliuzes arba pasigaminti sutraukiamas langų užuolaidas. Romėniškos uždangos, arba, romanetės, tiks darbo kabinetui, virtuvei arba moderniais baldais apstatytam gyvenamajam kambariui. Lengvos, gausiai drapiruotos austriškos uždangos labiau tiktų miegamajam ar svetainei. Romanetes siuvame iš standaus audinio. Romanetei reikalingas medžiagos kiekis nustatomas išmatavus lango nišos plotį ir aukštį ir pridėjus po 1,5 cm šonų užlaidas ir apie 10 cm ilgio klostėms ir palenkimams.

Jei ketinate siūti rankomis

siuvimo reikmenys Jeigu siūlas nelenda į adatos ąselę, jo galiuką pamuiluokite, paskui sukite tarp nykščio ir smiliaus, „nusmailinkite“. Siūlą bus lengviau įverti. Prairusią boloninio audinio striukės siūlę siūkite ištirpintą parafinu pateptais siūlais. Vaškuotas siūlas tvirtesnis, o sagos, prisiūtos tokiu siūlu, ilgiau neištrūks. Siūdami sagas į storą drabužį, adatą patepkite muilu. Tuomet ja lengviau pradursite audinį.

Raštas ir audinys interjere

rastai Raštas ir audinys – nepakankamai įvertintos namų dizaino detalės. Jos padaro kambarį įdomų ir individualų neužgoždamos bendro vaizdo. Gerosios raštų savybės puikiai žinomos: raštai suteikia kambariui savitumo ir ryškumo, apibrėžia bendrą stilių. Jie išreiškia gyvumą, būna įvairių rūšių – taškuoti, gėlėti, grafiški, turkiški ir dryžuoti. Su meniškomis datalėmis suderintų raštų keliamas įspūdis padidėja.