Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Prieškambario interjeras

Prieškambaris – vieta, kurianti pirmąjį įspūdį apie jūsų namus. Prieškambario interjeras turi būti kuriamas itin kruopščiai. Nustebote? Taip, prieškambaris nėra tokia svarbi vieta kaip svetainė, tačiau pagalvokite, jog labai nepatogu būtų, jei neatsižvelgtumėte į šios namų vietos apstatymą ir vėliau visiems namiškiams tektų stumdytis aunantis batus ar velkantis paltus.

Jei nenorite palikti blogo įspūdžio svečiams ir patys jaustis patogiai bei jaukiai savame prieškambaryje, susidėkite daiktus taip, kad patalpa būtų itin tvarkinga. Neturite ar dar nespėjote įsigyti sieninės spintos? Pritvirtinkite prie sienos daug kabliukų ar specialią kabyklą drabužiams ir kitiems reikalingiems daiktams susikabinti, taip pat parūpinkite skėčių dėklą, batų dėžę. Numatykite, kurioje vietoje gulės namų raktai, gauti laiškai. Labai pravers ir kėdė ar suoliukas, nes autis batus atsistojus nėra labai patogu. Nepamirškite kilimėlio prie lauko durų, nes grįžę norėsite į kažką nusivalyti batus. Prieškambario baldus būtinai derinkite prie namų interjero.

Prieškambaryje dažnai vaikščiojama ir tikrai ne su pačia švariausia avalyne, tad tinkamos grindys čia labai svarbu. Grindų danga turėtų būti atspari dėvėjimuisi. Kiekviena grindų danga turi savų privalumų ir trūkumų:

  • Medis. Gražiai atrodo, šiltas, juo malonu vaikščioti, bet jį reikia dažnokai atnaujinti, labai saugoti nuo drėgmės, kurios prieškambaryje ne visada pavyksta išvengti.
  • Porceliano plytelės.Plytelės yra kietos ir tvirtos, todėl atsparios purvui bei įbrėžimams. Deja, jei grindys nešildomos, jomis bus šalta vaikščioti. Kita vertus, visuomet yra galimybė įrengti šildomas grindis.
  • Terakotos plytelės.Itin tinka kaimiško interjero name. Yra labai lengvai prižiūrimos. Geriausia, kai jos šildomos.
  • Tekstūrinis akmuo.Lengvai prižiūrimas, tačiau neglazūruotas, tad reikia impregnuoti. Bus šalta, jei grindys nebus šildomos.