Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘remontas‘ žymę

Interjero atnaujinimas: misija įmanoma

interjero-atnaujinimas.jpg Būsto remontas – amžinas pagrindas, ypač tada, jei naudojamos kokybiškos ir ilgaamžiškumu pasižyminčios medžiagos. Tačiau visą laiką taip pat dekoruotame būste gyventi pabosta, o sienų kitomis spalvomis kas metus perdažinėti neverta. Tikriausiai daugeliui skaitytojų būtų įdomu sužinoti, kaip atnaujinti būstą, nedarant net kosmetinio remonto. Darbus pradėkite nuo sienų. Jei manote, kad čia bus šnekama apie jų perdažymą, klystate. Pasitelkus į darbus teptuką ir vidaus darbams skirtus dažus, butą galima pakeisti kardinaliai. Jei ant sienų pastebėjote dėmių, jas galima panaikinti užtapant trafaretiniais paveikslėliais. Trafaretus galima pasigaminti ir patiems (apie tai jau buvo rašyta viename iš mūsų straipsnių). Taip pat galite kokia nors įdomia spalva nudažyti langų rėmus ar durų staktas.

Mažos gudrybės statybos ir remonto darbams palengvinti

remonto-darbai.jpg • Vinių kalimas. Kalamas mažas vinutes nepatogu laikyti, todėl jas įbeskite į siauras popieriaus juosteles – be vargo įkalsite. • Kaldami vinis žiūrėkite ne į plaktuką, o į kalamą vinį. • Nemėginkite kalti vinį į neatremtą lentą. Nuo plaktuko smūgio ji spyruokliuoja, dėl to vinis iššoka atgal ir sunkiai sminga į medį. • Kaldami ilgas vinis, pirma išgręžkite maždaug pusės vinies ilgio skylutę, o kietoje medienoje – dviejų trečdalių.

Gipso kartono lubų montavimas

Lubos.jpg Viename iš straipsnių jau šnekėjome apie gipso kartono lubas, aptarėme jų privalumus bei trūkumus. Jei nesuabejojote ir nusprendėte savo būste montuoti būtent šias lubas, jums nebūtina samdyti meistro. Gipskartonio lubas galima susimontuoti ir pačiam.

Kokiomis spalvomis dažyti mažos kvadratūros kambarį?

02-small.jpg Jei gyvenate nedideliame bute ir svajojate apie didesnį, tačiau svajonei įgyvendinti trūksta lėšų, o erdvės trūkumas tiesiog slėgte slegia arba turite namą, kuriame yra keletas nedidelių kambarių ir norėtumėte erdvę praplatinti, nebūtina griauti sienų arba ilgus metus taupyti pinigus, o gal net imti paskolą didesniam būstui įsigyti. Jums tiesiog pakaks perdažyti kambario sienas.