Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘audiniai‘ žymę

Tekstūrų derinimas interjere

kambarys Kiekvienas mūsų gali susikurti elegantiškus, įmantrius, patogius bei viliojančius namus. Yra tik viena mažytė detalė, kurios reikėtų paisyti – panaudoti kambariuose tekstūrų derinimą, derinti baldus, įvairius akcentus, kurti erdves, kurios būtų patogios ir stilingos. Paprastumo bei atsipalaidavimo nuotaiką kambaryje palaikysite užtiesdami ant baldų malonius liesti audinius.

Kaip pritaikyti audinį interjere?

audiniai.jpg Audiniai ir interjeras vienas nuo kito neatskiriami jau daugiau nei keletą šimtų metų. Seniau tai buvo prabangos ženklas, o dabar prieinama kiekvienam. Tuo labiau šiandien, interjerui skirtų audinių yra įvairiausių raštų ir rūšių, todėl derinant įvairias medžiagas galima rasti sprendimus, kurie tiks bet kokio stiliaus interjerui, pradedant klasika ir baigiant modernu. Svarbu žinoti, kad daug reikšmės interjerui turi audinio spalva. Ji suteikia interjerui skirting nuotaiką. Štai, pavyzdžiui baltą spalvą galite naudoti praktiškai bet kokiame interjere. Tačiau vien tik balta spalva apsiriboti neverta, nes galimi įvairūs jos deriniai su kitomis spalvomis. Jei pasirinksite baltos ir juodos spalvos derinį, kambarys atrodys moderniai, o jei pasirinksite baltos ir, pavyzdžiui, mėlynos spalvos derinį, galite sukurti jūriniais motyvais paremtą kambario interjero stilių.

Audinių panaudojimas namuose

Įvairūs audiniai suteikia ypatingo jaukumo ir šilumos namams. Jie taip pat padeda sušvelninti  sienas, grindis ir baldus, aplinka tampa „minkštesnė“. Norėdami įsitikinti, kad jūsų nusižiūrėtas audinys (baldų apmušalas) suteiks norimą efektą, paprašykite parduotuvėje atraižos ir palyginkite su savo namų sienų, grindų spalva. Rinkdamiesi užuolaidas, baldų gobeleną ar net pagalvėlių medžiagą atkreipkite dėmesį į priežiūrą, nepirkite prabangių ir labai brangių audinių,

Ką reikia žinoti apie audinius (2 dalis)

silkas.jpg Tam, kad mėgstamu drabužiu galėtumėte džiaugtis ilgą laiką, reikia mokėti jį teisingai prižiūrėti. Šiame įraše – keletas punktų, padėsiančių rūpntis drabužiu pagal jo audinio tipą.

Ką reikia žinoti apie audinius (1 dalis)

11.png Tam, kad mėgstamu drabužiu galėtumėte džiaugtis ilgą laiką, reikia mokėti jį teisingai prižiūrėti. Šiame įraše - keletas punktų, padėsiančių rūpintis drabužiu pagal jo audinio tipą.