Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘vakarelis‘ žymę

Vakarėlis po atviru dangumi

kepsnine Iškyla gamtoje (barbekiu) – tai tradicija, pramoga, ritualas ar tiesiog pretekstas surengti smagų vakarėlį. Atšilus orams pasikvieskite draugus į gamtą ir bendraudami bei valgydami skanius patiekalus maloniai praleiskite laiką. Vienu šūviu nušausite du zuikius: gamtoje bus geresnis apetitas ir virškinimas, o tuo pačiu ir pailsėsite nuo miesto šurmulio. Tokiame vakarėlyje bendrauti gali ne tik gerai pažįstami draugai – juk žmonių galima pakviesti gerokai daugiau, negu paprastai.

Išsiaiškink, ar nesusidūrei su pavyduole

pora Jei perskaitę šį straipsnį nusprendėte, kad dabartinė jūsų mergina elgiasi taip, kaip čia aprašyta, gal vertėtų paieškoti kitos? Nes ateityje su tokia uoj kaip gali atsirūgti.Vakarėlyje nusišypsojai dailiai brunetei? Taviškė išsyk supyko? Nieko, tai sveika ir nerimauti neverta.

Keletas patarimų besiruošiantiems rengti kokteilių vakarėlį

kokteiliu vakarelio atributai Iš anksto susiplanuokite, kokius kokteilius gaminsite (alkoholinius ir nebūtinai). Šito reikia tam, kad galėtumėte apskaičiuoti, kiek ingredientų bei kiek gėrimų reikės. Jų negali priktrūkti, jau verčiau tegu būna per daug.Užšaldykite ledukų, išspauskite daug įvairių vaisių sulčių, supjaustykite vaisius kokteiliams puošti, sustatykite stiklines (nepamirškite jų švariai perplauti), kad ėmus rinktis svečiams nesibalškytumėte, o galėtumėte iš karto imtis darbo: pasitikti svečius, maišyti kokteilius.

10 dalykų, išduodančių, kad jai patinki

Gegužė 17, 2010. | Žymės pasimatymas, vakarelis, akys, demesys, mergina | Grupė Bendravimas
pasimatymas Vakarėlyje, universitete, o gal darbe ar klube, daug kur galima susipažinti su akį traukiančia mergina, dėl kurios imi varvinti seilę vos pamatęs, tačiau nedrįsti prieiti ir užkalbinti. Štai dešimt punktų, galbūt padėsiančių išsiaiškinti ar patraukei patinkančios merginos dėmesį. Jei ji pamato, kad ją stebi ir staiga papučia lūpas, išstato krūtinę, įtraukia pilvuką, o sijonas pasislenka dar aukščiau, tai faktas, įrodantis, kad jai patinki, nes šitaip ji bando tave suvilioti. Gal drabužiai tau neįdomi tema, nes kiekviena mergina kur kas gražiau atrodo neapsirengusi, tačiau atkreipk dėmesį į traukiančios panelės aprangą.

Patarimai moterims, kaip atrodyti gražioms kitą dieną po vakarėlio

mergina su sventine suknele Makiažas, šukuosena, gražūs rūbai yra labai svarbu, tačiau ne svarbiausia – jokia kosmetika nepaslėps pavargusio žvilgsnio ir sustingusio veido. Rekia susikaupti ir greitai pažadinti save iš sąstingio. Kaip? Štai ką pataria visažistai.Galima jau vakare pradėti galvoti, kaip atrodysite ryte. Bet kam tada tos šventės, jei negalima atsipalaiduoti ir leisti sau pasilinksminti? Galima daug ką pamiršti, tačiau vieną reikėtų prisiminti – nusivalyti makiažą prieš miegą.

"Ledus pralaužiančios" idėjos vakarėliui

zaidimai1.jpg Susikvietei daug daug svečių – draugų, pažįstamų, giminaičių. Su kiekvienu iš jų pati esi labai gerai pažįstama, tačiau svečiai vieni su kitais – ne. Ar pagalvojai prieš vakarėlį, kaip pagelbėsi savo svečiams „pralaužti ledus“ ir susibendrauti? Šį tą itin paprasto padaryti tikrai galima. Jei ir nesusidraugaus visi vieni su kitais, tai bent jau vakarėlio atmosferą tikrai pagerinsi. Klausi ką? Ogi suorganizuoti keletą paprastų