Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘sportas‘ žymę

Kaip priaugti svorio?

Birželis 14, 2010. | Žymės sportas, kalorijos, svoris, priaugti, kmi | Grupė Grožis, sveikata
mergina valgo Taip, Jūs perskaitėte teisingai, šiame straipsnyje tikrai bus kalbama ne apie tai, kaip numesti, bet kaip priaugti svorio. Sutikime, tai gana reta problema, bet visgi, ji egzistuoja. Per mažai sveriantys žmonės patenka į tam tikrą rizikos grupę ir dėl nusilpusio imuniteto gali susirgti daugeliu ligų. Kokios per mažo svorio priežastys? Jų gali būti įvairių: pernelyg greita medžiagų apykaita, bulimija arba anoreksija, kartais per mažą svorį lemia genai.

Aerobinė mankšta-graži figūra

begiojimas   Atostogos-puiki proga ne tik pailsėti, bet ir pasirūpinti savo sveikata bei kūno formomis. Jeigu žiemą nesinorėjo sportuoti dėl prasto oro, tai vasarą sunku būtų rasti svarių argumentų savo tinginystei pteisinti. Puikus būdas pakoreguoti savo svorį yra aerobinė mankšta.

Jaunystės sargai

woman_face Gyvenimo tempas šiais laikais ne vieną jauną moterį priverčia atrodyti keliasdešimt metų vyresne, nei yra iš tikrųjų. Kad būdama dvidešimties neatrodytum lyg gyvenimo užvaikyta keturiasdešimtmetė, pasirūpink savo mityba, bei laikykis keletą patarimų. Taip išvengsi ne tik sveikatos sutrikimų, bet ir jausiesi žvalesnė, pilnesnė gyvenimo energijos.

Vaikščiojimas-sveikatos šaltinis

Jei norite gražaus kūno, sveikatos, geros savijautos, jums nebūtina laikytis griežtų dietų, leisti laiką tvankiame sporto klube ar gerti įtartinus maisto papildus. Tereikia daugiau vaikščioti! Tai yra sena kaip pasaulis tiesa. Vaikščiojimas yra labiausiai paplitęs pasaulyje sportas, intensyviai vaikšto tiek įžymybės, tiek paprasti "mirtingieji". Toks metodas nereikalauja jokių papildomų išlaidų, jums nereikės pirkti kažkokios ypatingos aprangos, inventoriaus ar abonemento.