Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘mada‘ žymę

Šių dienų lolitos

chanel mada Lolita-tai ne pagal savo metus, seksualiai subrendusi paauglė. Iš išvaizdos ji lyg padykusi mergaitė, o viduje- moteris trokštanti vyrų dėmesio. Lolitą “sukūrė” garsus rusų rašytojas Vladimiras Nabokovas. 1955 metais pasirodžiusi jo novelė “Lolita” sukėlė tikrą sumaištį visuomeniniame  ir literatūriniame gyvenime. Autorius vaizdžiai perteikė dvylikametės ir subrendusio vyro tarpusavio santykius. 

Jeigu nešiojate akinius

mergina su akiniais Mada akinius pavertė papuošalu. Kartais jie užtušuoja kosmetinius defektus, o veidas, pasirinkus atitinkamos formos ir spalvos akinius, būna net patrauklesnis. Kokius akinius pasirinkti? Šviesiaplaukiai turėtų nešioti akinius su tokiais rėmeliais, kurių apatinė dalis yra šviesi. Tamsi apatinė rėmelių dalis trumpina veidą, todėl jie labai tiks pailgo veido žmonėms.

Jaunoji "madistė"

tavi gevinson Tavi Gevinson galima pavadinti viena iš tų žmonių, kurie kvėpuoja mada. Šiandien, ji jauniausia ir žymiausia mados „blogerė“ pasaulyje. Amerikietė Tavi 2008 metais įkūrė savo mados blogą „Style Rookie“ („Stiliaus Naujokė“), tuo metu jai buvo vos 11 metų. Mažosios Tavi tėvai net nenutuokė ką jų dukra daro, kol ji paprašė palydėti į pokalbį, dėl jos straipsnio publikacijos New York Times žuranle.

Dredai- šukuosena ar kažkas daugiau?

dredai iš nugaros Dredai-tai veltiniai iš plaukų.Turbūt ne kartą, gatvėje esate matę žmogų su tokia šukuosena. Daugiausiai tai jauni žmonės. Lietuvoje, prieš kokių 15 metų tokia šukuosena kai kam galėjo pasirodyti gan šokiruojanti. Tačiau šiandien- tai stiliaus ir gyvenimo būdo išraiška. Beje, žmonės su dredais dažniausiai taikių pažiūrų, priklausantys rastafarų judėjimui. 

Kaip išvengti stiliaus klaidų?

stiliaus klaidos, stilius, mada,patarimai stiliui •    Nevilkėkite per ankštų drabužių. Dažnai merginos įsisprausdamos į mažesnio dydžio drabužius įsivaizduoja, kad atrodys lieknesnės. Rezultatas, kaip žinia, išeina atvirkštinis, nes taip tik dar labiau išryškinamas apkūnumas. Stilistai pataria dėvėti savo dydžio drabužius ir apkūnumą verčiau maskuoti tamsesnėmis drabužių spalvomis, minimalistiniais jų modeliais, vertikaliomis linijomis. •    Per daug neapnuoginkite kūno. Nemanykite, kad vilkėdamos palaidinę gilia iškirpte ir mini sijonėlį atrodysite itin stilingai. 

Kas iš tiesų buvo Hugo Boss?

hugo boss Kas iš tiesų buvo Hugo Boss? Mes jį pažįstame kaip garsų visame pasaulyje mados kūrėją.Tačiau iki šių dienų netyla kalbos apie jo bendradarbiavimą su Naciais. Vokietis Hugo Ferdinand Boss savo, kaip mados kūrėjo veiklą pradėjo  1924 metais  Štutgarte. Artėjant karui, susiklosčiui nepalankiai ekonominei situacijai, 1930 metais Hugo Boss  kompanija buvo priversta bankrutuoti.

Ką 2010 metų pavasarį – vasarą vilkėti vyrams?

pavasario-mada.jpg 2010 – ųjų metų pavasaris Lietuvoje dar visai neprimena pavasario, tačiau, tikime, kad vyrai nori atsinaujinti jau dabar ir pradėjus šviesti pirmiesiems saulės spinduliams išeis į miestą vilkėdami naujais drabužiais. Jų laimei, vyrų mados tendencijos nesikeičia taip greitai kaip moterų, tačiau kiekvieną sezoną atsiranda tam tikrų detalių, į kurias vertėtų atkreipti dėmesį. Taigi, metas 2010 – ųjų metų pavasario – vasaros vyrų mados tendencijų apžvalgai.

2010 pavasaris ir vasara

Nori-nenori, artėjant pavasariui, privalu šį tą žinoti apie atpučiančius mados vėjus. Pavasaris/vasara- puikus metas keistis ir atsinaujinti, o tai dar galima padaryti ir madingai. Garsiausi pasaulio dizaineriai jau spėjo pristatyti mados naujienas, mados savaičių metu. Sužinokite pagrindines mados tendencijas, nuo šukuosenų iki bendro drabužių spalvyno. Dar prieš atkeliaujant pavasario/vasaros kolekcijoms galite sužinoti kas karaliaus šiltajį sezoną.

Keletas įdomių faktų apie madą

marlene_dietrich.jpg 1. Sijonas yra antras pagal senumą moterų dėvimas drabužis. 2. Kokį drabužį galima vadinti „vintažiniu“? „Vintažiniu“ drabužis vadinamas, jei yra pasiūtas nuo 1920 iki 1960 m. Jei drabužis pasiūtas vėliau, jis priskiriamas retro, bet ne „vintažui“.

Stilius ar mada?

Rugpjūtis 25, 2009. | Žymės Stilius ir mada, mada | Grupė Stilius ir mada
stilius12.JPG Mada yra toks dalykas, kuris nuolat keičiasi. Eiti koja kojon su mada nevisi suspėja. To daryti visai nereikia! Svarbiausia yra stilius. Mada ateina ir praeina, o savitas stilius visada išliks įdomus. Užsienyje žmonės jau seniai „nebemadingi“. Daugelis jų mieliau ieško savito, širdžiai mielo stiliaus. Šiandien jūsų niekas pirštais neužbadys jei į gatvę išeisite su senu močiutės paltu ar žavia, nostalgija dvelkiančia rankine.