Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘aukstakulniai‘ žymę

Aukštakulnių manija

aukstakulniai su platforma Aukštakulniai bateliai nėra modernus išradimas. Dėl įvairių priežasčių, per amžius, batus su kulnais avėjo ne tik moterys, bet ir vyrai. Pirmasis apavas paaukštintu kulnu, pavaizduotas senovės Egipto sienų tapyboje. Rašytiniai šaltiniai iš Helenistinio laikotarpio byloja, kad batus su platforma avėjo tiek vyrai, tiek moterys. Deja, nuspėti kodėl vyrai „skolinosi“ aukštakulnius iš moterų yra gan sunku.

Nepatogių batų poveikis kojoms

mergina matuojasi batelius Jaučiate, kad ilgiau pavaikščiojus ima mausti kojas? Tikriausiai nelabai atidžiai rinkotės batus. Ortopedų teigimu apie 80%žmonių turi problemų su kojomis ir dažniausi to kaltininkai būna nepatogūs batai. Kaip sumažinti avalynės keliamus nepatogumus? Dažna moteris mėgsta avėti aukštakulnius batelius, tačiau juos avint kūno svoris pasiskirsto netolygiai ir didesnė jo dalis tenka priekinei pėdos daliai, o tai keičia įprastinę stovėseną.