Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Patarimai moterims, kaip atrodyti gražioms kitą dieną po vakarėlio

Makiažas, šukuosena, gražūs rūbai yra labai svarbu, tačiau ne svarbiausia – jokia kosmetika nepaslėps pavargusio žvilgsnio ir sustingusio veido. Rekia susikaupti ir greitai pažadinti save iš sąstingio. Kaip? Štai ką pataria visažistai.

  • Galima jau vakare pradėti galvoti, kaip atrodysite ryte. Bet kam tada tos šventės, jei negalima atsipalaiduoti ir leisti sau pasilinksminti? Galima daug ką pamiršti, tačiau vieną reikėtų prisiminti – nusivalyti makiažą prieš miegą. Žinoma, vakarėlio naktis labai trumpa, bet, nepaisant linksmybių iki payčių ir didelio nuovargio, makiažą rūpestingai nusivalyti būtina. Ryte atkris didelė dalis problemų dėl išvaizdos.
  • Arbatžolių, tarkuotų bulvių kompresai labai tinka pabrinkusiems paakiams, tačiau rytas po vakarėlio – tikrai ne laikas tarkuoti bulves. Visos moterys žino, kad labai efektyviai odą atgaivina kontrastinis dušas arba karšto ir šalto vandens kompresai pakaitomis. Bet rytą po šventės nelabai yra kada save lepinti ilgais kompresais, o gerai atrodyti norisi kuo greičiau. Visažistai siūlo labai paprastą ir efektyvų būdą: į indą su karštoku (bet ne tokiu, kad nusidegintumėte odą) vandeniu įlašinkite kelis lašus vaistinėje nusipirktos mėtų tinktūros, suvilgykite mažą rankšluostėlį ir užsidėkite iš pradžių ant rankos (kad įsitikintumėte, jog nedegina), o paskui ant veido. Vanduo šildo veido odą, o mėtos šaldo. Toks kompresas labai greitai atgaivina ir tonizuoja odą. Pakartokite tai kelis kartus ir pajusite teigiamą poveikį. Ši procedūra labai trumpa, todėl ją gali atlikti ir moterys, ir vyrai, kurių veido odos kapiliarai išsiplėtę.
  • Ledukai – kitas greitas ir tikriausiai gerai žinomas būdas, kaip tonizuoti odą. O jei užsišaldysite ramunėlių, medetkų, liepžiedžių nuoviro, bus išvis puiku. Ledukais galima patrinti ne tik veidą, bet ir kaklą, gerklės sritį – tai padeda užsigrūdinti. Ši priemonė ne tik gerai atgaivina odą, bet yra ir puiki profilaktikos priemonė nuo peršalimo ligų. Tačiau nepatartina odą ledu trinti per ilgai.
  • Jeigu pobūvio įkarštyje pajusite, kad jėgos apleidžia, nueikite į vonios ar tualeto kambarį ir pakiškite alkūnes po tekančiu šaltu vandeniu. Tai padės išlaikyti gyvybingumą.
  • Akių paraudimui šalinti galima vartoti akių lašiukus.
  • Jei ryte pamatėte, kad reikia plauti galvą, nes iš šventinės šukuosenos nieko neliko, po plovimo perliekite nedideliu kiekiu šalto vandens. Tai suteiks energijos visai diena.

Beje, visos šios procedūros jaustis žvaliai ir gražiai padeda ne tik moterims, bet ir vyrams. Juk gražūs norime ir galime būti visi.