Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Išsiaiškink, ar nesusidūrei su pavyduole

Jei perskaitę šį straipsnį nusprendėte, kad dabartinė jūsų mergina elgiasi taip, kaip čia aprašyta, gal vertėtų paieškoti kitos? Nes ateityje su tokia uoj kaip gali atsirūgti.

Vakarėlyje nusišypsojai dailiai brunetei? Taviškė išsyk supyko? Nieko, tai sveika ir nerimauti neverta. Bet kartais nutinka taip, kad šitokios pavydo scenos gali būti iškeliamos visai be pagrindo ir per dažnai, o tai jau kitokio pobūdžio problema. Išsiaiškink, ar nesusidūrei su pavyduole maniake, ypač jei dar neilgai draugaujate. Gal pavyks laiku pasprukti?

  • Nepameni, kada paskutinį kartą buvai su draugais alaus. To priežastis paprasta – mylimoji neleidžia. Taviškė bijo, kad išėjęs prasiblaškyti, imsi kabinti kitas arba tos kitos tave apspis kaip bitės medų, o tu neatlaikysi vilionių. Jei kaskart grįžęs namo turi atraportuoti, kur, kaip, kada ir su kuo buvai, tai jau rimta problema, kuri galiausiai judu taip išvargins, kad nesinorės nieko kito, kaip tik sprukti kuo toliau į skirtingas puses.

 

  • Kai pasakai jai, kad vakarą praleisite atskirai, ji be galo nusimena. Šitaip įvyksta net ir tada, kai turi svarbių darbų. Imi jaustis kaltas, kad kartais nori dėmesio skirti ir sau. Ar tai sveika?

 

  • Tau nužvelgus kitą panelę, taviškė iškelia pavydo sceną. Jautiesi taip, lyg eidamas gatve turėtum užsirišti akis ir nematyti kitų žmonių. Natūralu, kad atkreipi dėmesį į patrauklią panelę, nes esi vyras, instinktai verčia paspoksoti į gražų užpakaliuką, bet tai nereiškia, jog nemyli šalia esančios moters. Bet pabandyk tą jai išaiškinti – bergždžias reikalas. Kiek ilgai šitaip tempsi?

 

  • Ji nebeleidžia tau draugauti su Petru, Jonu ir Antanu, nes jie neturi antrosios pusės. Taip, taviškė bijo, kad kartais nueisite pasiausti į klubą ar šiaip kur. Petras, Jonas ir Antanas vilios merginas, o tu, jos nuomone, tikriausiai irgi neatsiliksi.

 

  • Tavo draugai prasitaria, kad ji kartais paskambina ir klausinėja apie tave. Skambindama tavo draugams ji nori sužinoti tiesą, ar nemeluoji, kad, pavyzdžiui, vakar vakarą ilgiau užtrukai darbe. Imi jaustis sekamas?

 

  • Tau būnant su draugais netikėtai sutinki ją tame pačiame bare. Atsitiktinumas? Vargu. Tikriausiai ji norėjo pasižiūrėti, ką veiki būdamas be jos.

 

  • Viešos pavydo scenos tau nebe naujiena. Jau ne kartą esate apsipykę vakarėliuose prie draugų. Paskui ji žliumbia įsikniaubusi kam nors į petį ir skundžiasi tavo žiauriu elgesiu, nors nieko blogo nesi padaręs, tiesiog nunešei taurę gėrimo vienai vakarėlio dalyvei, ir tai ne savo noru, o paprašytas.

 

  • Ji įtaria tave neištikimybe ir ne su bet kuo, o su bendradarbe. Visiškas absurdas, nes tavo kolektyve net nėra merginų. Jei prasideda šitokie išsigalvojimai, susmąstyk, ar neverta vėl žengti į viengungių gretas.