Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘mergina‘ žymę

Suviliok merginą per 24 valandas

pora Vieniems vyrams pasiseka merginą suvilioti greitai, kitiems tenka gerokai paplušėti ir tai ne visuomet pasiseka. Kodėl taip yra? Kas tai lemia? Gera ištreniruoti kūno raumenys? Didelis vyriškas pasididžiavimas? Ugningas žvilgsnis? O gal ilgas liežuvis? Pasinaudokite pateiktais patarimais ir galbūt tapsite vienu iš tų, kuriems pavyksta sumedžioti bet kurią ilgakoję gazelę per visai trumpą laiką.

10 dalykų, išduodančių, kad jai patinki

Gegužė 17, 2010. | Žymės pasimatymas, vakarelis, akys, demesys, mergina | Grupė Bendravimas
pasimatymas Vakarėlyje, universitete, o gal darbe ar klube, daug kur galima susipažinti su akį traukiančia mergina, dėl kurios imi varvinti seilę vos pamatęs, tačiau nedrįsti prieiti ir užkalbinti. Štai dešimt punktų, galbūt padėsiančių išsiaiškinti ar patraukei patinkančios merginos dėmesį. Jei ji pamato, kad ją stebi ir staiga papučia lūpas, išstato krūtinę, įtraukia pilvuką, o sijonas pasislenka dar aukščiau, tai faktas, įrodantis, kad jai patinki, nes šitaip ji bando tave suvilioti. Gal drabužiai tau neįdomi tema, nes kiekviena mergina kur kas gražiau atrodo neapsirengusi, tačiau atkreipk dėmesį į traukiančios panelės aprangą.