Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

10 dalykų, išduodančių, kad jai patinki

Vakarėlyje, universitete, o gal darbe ar klube, daug kur galima susipažinti su akį traukiančia mergina, dėl kurios imi varvinti seilę vos pamatęs, tačiau nedrįsti prieiti ir užkalbinti. Štai dešimt punktų, galbūt padėsiančių išsiaiškinti ar patraukei patinkančios merginos dėmesį.

  1. Jei ji pamato, kad ją stebi ir staiga papučia lūpas, išstato krūtinę, įtraukia pilvuką, o sijonas pasislenka dar aukščiau, tai faktas, įrodantis, kad jai patinki, nes šitaip ji bando tave suvilioti
  2. Gal drabužiai tau neįdomi tema, nes kiekviena mergina kur kas gražiau atrodo neapsirengusi, tačiau atkreipk dėmesį į traukiančios panelės aprangą. Jei vakarėlio metu ji išsipuošusi, seksualiai apsirengusi, vadinasi, tikrai atėjo čia kažko suvilioti. Gal tas laimingasis būsi TU?
  3. Sėdite gretimuose kambario galuose, o ji švelniai žaidžia savo auskaru arba vynioja aplink pirštą plaukų sruogą, o gal pasidažo lūpas? Nedvejok, eik ir užkalbink ją, nes šitaip ji bando patraukti tavo dėmesį. Na nebent kambaryje dar buvo ir kitų vaikinų...
  4. Jūsų akys netyčia susitiko, o ji išraudo it būrokas? Vaikine, ji tikrai tavim susidomėjo ir laukia, kol prieisi ir užkalbinsi. Nebijok suveblenti net didžiausios nesąmonės ar nevykusio anekdoto, nes jai svarbiausia, kad prieitum ir pagaliau pradėtumėt kontaktuoti.
  5. Jos juokas toks garsus, kad kartais primena pievoje žvengiančią kumelę. Gal ji tokį juoką išgauna dirbtinai? Bandydama pasirodyti kuo linksmesnė ir šitaip suvilioti tave?
  6. Tau bekalbant, mergina liečia savo kaklą, pasitaiso sijoną, glosto kelį? Jos fantazijose ją lieti tu, ji nori, kad ją liestum. Nedvejok, patikai jai.
  7. Jai juokingas net ir pats nejuokingiausias tavo papasakotas anekdotas. Ji stengiasi parodyti, kad jai patinki. Nesvarbu, ką šneki, šalia tavęs ji jaučiasi atsipalaidavusi ir linksma.
  8. Vakarėlio metu mergina paprašo, kad atneštum jai kokteilį arba paduotum rankinę? Tarp jūsų ima megztis bendravimas. Kviesk ją į pasimatymą.
  9. Ji seksualiai aplaižo savąsias lūpas? Kartais prikanda apatinę? Jos mintyse jūs tikriausiai jau dūkstate lovoje arba aistringai bučiuojatės kino teatre.
  10. Atmink, kad viską, kas čia išvardinta, merginos atlieka nemąstydamos, tiesiog intuityviai, tad nedvejok ir šitaip besielgiančiai patinkančiai panelei siūlyk pasimatymą.