Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘pasimatymas‘ žymę

10 dalykų, išduodančių, kad jai patinki

Gegužė 17, 2010. | Žymės pasimatymas, vakarelis, akys, demesys, mergina | Grupė Bendravimas
pasimatymas Vakarėlyje, universitete, o gal darbe ar klube, daug kur galima susipažinti su akį traukiančia mergina, dėl kurios imi varvinti seilę vos pamatęs, tačiau nedrįsti prieiti ir užkalbinti. Štai dešimt punktų, galbūt padėsiančių išsiaiškinti ar patraukei patinkančios merginos dėmesį. Jei ji pamato, kad ją stebi ir staiga papučia lūpas, išstato krūtinę, įtraukia pilvuką, o sijonas pasislenka dar aukščiau, tai faktas, įrodantis, kad jai patinki, nes šitaip ji bando tave suvilioti. Gal drabužiai tau neįdomi tema, nes kiekviena mergina kur kas gražiau atrodo neapsirengusi, tačiau atkreipk dėmesį į traukiančios panelės aprangą.

Akių kontakto užmezgimas

akiu_kontaktas.jpg Apžvelkime akių kontakto svarbą užmezgant ryšius su moterimis. Ko gero, dauguma iš mūsų žino, jog neverbalinė kalba vaidina ne ką mažnesnį vaidmenį bendravime nei verbalinė kalba. Abi komunikacijos rūšys stipriai įtajoja individų bendravimą. Akių kontaktas turi keletą funkcijų, viena iš jų – pažintinė. Tiesioginis akių kontaktas rodo norą ką nors sužinoti, susidomėjimą. Žvilgsniu galima paskatinti pažinties bei bendravimo pradžią.

Kaip “pabėgti“ iš nevykusio pasimatymo (2 dalis)

pasimatymas1.jpg Prieš rašydama šį straipsniuką negalvojau, kad tų „genialių“ patarimų, kaip „pabėgti“ iš nevykusio pasimatymo gali būti tiek daug. Pasirodo, kad daug, taigi tęsiu (pirmoje dalyje aprašytus patarimus gali pasiskaityti čia ).

Pasiruošimas pirmajam pasimatymui

susitikimas-1.jpg Kai kuriems paaugliams, o tiksliau tariant – ko gero daugumai, pirmasis pasimatymas sukelia paniką. Didžiulę paniką. Tačiau kodėl gi čia aš apie paauglius. O kaip yra su suaugusiaisiais, kurie po ilgo laikotarpio pradeda naujus santykius? Nemanau, kad jiems yra lengviau, nei kad buvo ankstyvoje jaunystėje. Beje, ne per seniausiai šnekėjau su tokią patirtį turinčia moterimi. Tėvams pristatyti savo naująjį draugą buvo gerokai lengviau, nei pirmąjį kartą, tačiau pats pirmasis pasimatymas privertė paprakaituoti :)