Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘flirtas‘ žymę

Pasirodo, neištikimybės genas įveikiamas

lupdazis ant marskiniu Neištikimybė – viena skaudžiausių šiandienos temų ir greičiausiai santuokas sužlugdančių priežasčių. Pasak mokslininkų, neištikimybės genas egzistuoja ir yra dvi žmonių grupės: tie, kurie jam atsispiria ir tie, kurie ne. Kaip įrodė biologas, Švedijos Karolinksa universiteto profesorius Hasse Walum, kai kurie vyrai iš tiesų turi geną, kuris daro įtaką ištikimybei. Tokiose šeimose daug dažniau patiriama įvairių santuokos problemų ir tokių vyrų žmonos retai jaučiasi laimingos. Tačiau vien pagal šį geną negalima spręsti, kaip po santuokos rutuliosis poros santykiai.

Flirtas naudingas sveikatai

flirtas Flirtas labai malonus ir naudingas. Taip visiškai nuoširdžiai mano dauguma dirbančių moterų, ir ne tik jos. Vyrai irgi su dideliu malonumu koketuoja visuomeniniame transporte, kurortuose, parduotuvėse ir net gydytojo kabinete. 

Kas yra flirtas?

flirtas Kas yra tas flirtas? Senas prancūzų kalbos žodis “fleurter” reiškia atsiskleidimą, žydėjimą. Šiandien, žodis flirtas reiškia bandymą sužavėti, koketuoti, “pakabinti”, suvilioti, meilintis, merginti ir t.t. Pagrindinis flirto įrankis yra kūno kalba. Mokslininkai nustatė, kad didžiąją dalį signalų, kuriais apsikeičia žmonės bendraudami, sudaro kūno kalba (apie 60%).

Kaip patraukti vaikino dėmesį

flirtas.jpg Esi ne kartą pastebėjusi vaikiną, su kuriuo norėtum bent jau susipažinti? Žinoma, kad esi, ir nereikia čia sau ir kitiems meluoti :). Pabijojai prieiti, jis tavęs nepastebėjo... Kitą kartą elkis kiek kitaip – ir jis