Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kodėl verta dovanoti gėles?

Kartais užsukite į gėlių parduotuvę ar kioskelį ir įsigykite gėlių. Jomis paprasta nustebinti mylimą merginą  ar žmoną, artimuosius. Be priežasties dovanoti gėles smagu, tam yra net ne viena, o penkios priežastys su kuriomis ir kviečiame susipažinti.

 

  • Netikėtumo pojūtis. Daugeliui žmonių patinka gėlės, ypač moterims. Jei įžengsite pro duris po darbo dienos nešini ne tik keliomis skardinėmis alaus, bet ir gėlių puokšte, jūsų mylimoji bus labai nustebinta, o tuo pačiu galite tikėtis ir skaniausios vakarienės pasaulyje bei audringos nakties lovoje.

 

  • Gėlės dalina džiaugsmą. Gėlės padeda namuose sukurti jaukią atmosferą. Be to, gėlės maloniai kvepia, o tai veikia kaip aromaterapija. Parsineškite namo gėlių tiesiog sau ar artimiesiems ir mėgaukitės gražios puokštės skleidžiamu aromatu. Iškart pamatysite, kad esate ramesni ir geresnės nuotaikos.

 

 

  • Malonus dėmesys. Savaitgalį ketinate aplankyti mamą? Nebūkite savanaudis, juk mama vargs virtuvėje gamindama cepelinus, kitus skanius patiekalus, kad tik sūnelis neliktų alkanas. Atsidėkokite jai už atliktus darbus ir padovanokite nedidelę puokštelę. Taip parodysite malonų dėmesį.

 

  • Gėles dovanoti galima bet kada. Ką tik sužinojote, kad šiandien jums patinkančios bendradarbės gimtadienis? Turite vos pusvalandį laiko sugalvoti, ką padovanoti? Žinant, kad dauguma moterų laikosi dietų, nepirkite jai saldainių, ji gali nukišti juos į slapčiausią stalčiaus kampą ir laikyti, kol sugrauš pelės. Verčiau nupirkte gėlių. Gal netgi pavyks susitarti dėl pasimatymo.

 

 

  • Gėlės turi savo reikšmes. Ar žinojote, kad dauguma gėlių turi tam tikrą simbolinę reikšmę? Dovanodami gėlių, galite išreikšti žmogui padėką, meilę, pagarbą, parodyti draugiškumą. Jei dovanosite mylimai moteriai raudonų rožių, parodysite, kaip stipriai ją mylite. Taigi jau vien dėl gėlių simbolikos, jas dovanoti įdomu.