Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Naujasis “Ferrari 599 GTO”

Naujasis „Ferrari 599 GTO” pirmą kartą buvo pristatytas šių metų balandį, tarptautinėje Pekino automobilių parodoje. Šis automobilis išgali pasiekti net 335 km/hgreitį, todėl yra greičiausias įprastiems keliams skirtas „Ferrari“.

Automobilio pavadinimas simbolinis, nes jame slypi ir ketinamų pagaminti šio modelio automobilių skaičius – viso tik 599vienetai. Beje, „Ferrari 599 GTO” kaina sieks 1,1 mln. litų, tad jį galės įsigyti tikrai ne kiekvienas. Kitiems liks tik seilę pavarvinti.

 

Įdomu ir tai, kad paskutinis „Ferrari GTO” (“Gran Turismo Omologata”) buvo 288 GTO. Šio automobilio modelis buvo išleistas 1984 metais, jo gamyba taip pat buvo limituota, nes pagaminti tik 272 tokie automobiliai.

 

Modelis 599 GTO – aukso viduriukas tarp serijinio “Ferrari 599 GTB Fiorano” ir tik lenktyninėms trasoms skirto “Ferrari 599XX”. Jei tai būtų “Porsche”, jis greičiausiai nesiskirtų nuo standartinės paprastesnės versijos, ir tik iš užrašo ant kėbulo būtų aišku, kad tai – išskirtinis automobilis. O “Ferrari” pasistengė, kad GTO skirtųsi nuo 599 GTB.

 

“Ferrari” tradiciškai kasmet pristato vis naujus sprendimus, kuriuos įdiegia paprastuose, keliams skirtuose automobiliuose. Šiais metais ši firma mus nustebino visiškai naujos kartos, iš keramikos ir anglies pluošto pagaminta stabdžių sistema. “Ferrari” atstovų teigimu, jie modernizavo ir važiuoklę.

 

Automobilyje taip pat sumontuota įvairiausių elektroninių ir technologinių sistemų, kurios naudojamos F – 1 boliduose.