Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kaip išvengti stiliaus klaidų?

•    Nevilkėkite per ankštų drabužių. Dažnai merginos įsisprausdamos į mažesnio dydžio drabužius įsivaizduoja, kad atrodys lieknesnės. Rezultatas, kaip žinia, išeina atvirkštinis, nes taip tik dar labiau išryškinamas apkūnumas. Stilistai pataria dėvėti savo dydžio drabužius ir apkūnumą verčiau maskuoti tamsesnėmis drabužių spalvomis, minimalistiniais jų modeliais, vertikaliomis linijomis.
•    Per daug neapnuoginkite kūno. Nemanykite, kad vilkėdamos palaidinę gilia iškirpte ir mini sijonėlį atrodystiliaus klaidos, stilius, mada,patarimai stiliuisite itin stilingai. Tai veikiau aplinkiniams kels užuojautą, nei susižavėjimą. Stilistai pataria akcentuoti tik vieną kūno dalį. Pavyzdžiui, jei ketinate dėvėti mini sijonėlį, palaidinę rinkitės uždaresnę, o jei manote, kad turite gražią krūtinę ir norite savo privalumus pabrėžti, galite vilkėti kiek atviresnę palaidinę, bet sijoną tuomet rinkitės ilgio sulig keliais.
•    Nevilkėkite jums netinkančios spalvos drabužių. Gal jums ir labai patinka jūsų gražiai įrudusios juodaplaukės draugės dėvima pilka suknelė, bet jei pati esate, pavyzdžiui, blyškios odos ir ugninių plaukų savininkė, tokios spalvos suknelė jums nelabai tiks, nes atrodysite blankiai. Moterys pagal odos, akių ir plaukų spalvą skirstomos į skirtingus spalvinius tipus: pavasario, vasaros, rudens ir žiemos. Pirmiausia išsiaiškinkite, kokios spalvos bei jų atspalviai jums tinka ir rinkdamosis drabužius ar dekoratyvinę kosmetiką atsižvelkite į tai.
•    Spalvų gausa. Nedaugelis žmonių apdovanoti ypatingu stiliaus pojūčiu. Jeigu manote, kad tarp tų neapdovanotųjų esate ir jūs, nepersistenkite ir nesukraukite ant savęs visų spalvų bei raštų, nes galite atrodyti ne stilingai, bet kvailai. Stilistai pataria derinti ne daugiau, nei tris skirtingas spalvas ir rinktis raštuotą tik vieną ansamblio dalį. Pavyzdžiui, jei dėvite vienspalvį sijoną, prie jo galite apsivilkti gėlėtą švarką.