Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘sukuosenos‘ žymę

Dredai- šukuosena ar kažkas daugiau?

dredai iš nugaros Dredai-tai veltiniai iš plaukų.Turbūt ne kartą, gatvėje esate matę žmogų su tokia šukuosena. Daugiausiai tai jauni žmonės. Lietuvoje, prieš kokių 15 metų tokia šukuosena kai kam galėjo pasirodyti gan šokiruojanti. Tačiau šiandien- tai stiliaus ir gyvenimo būdo išraiška. Beje, žmonės su dredais dažniausiai taikių pažiūrų, priklausantys rastafarų judėjimui. 

Nauja šukuosena

Kardinaliausiai žmogaus išvaizdą keičia plaukų kirpimas. Dažniausiai šukuosenų stilių mums padiktuoja “žvaigždės”. Tačiau jų šukuosenos yra ilgas ir kruopštus profesionalų darbas, kuris beje ir kainuoja. Pagrindinis dalykas kuriuo verta vadovautis renkantis kirpimą yra jūsų plauko struktūra. Banguotis ir garbanotis linkusiems plaukams labiausiai tinka paprasti kirpimai.

Šukuosenos pagal veido formą

Šukuosena- svarbi žmogaus įvaizdžio dalis. Visos norime būti gražios ir patrauklios. Bet ne visada suprantame kas mums tinka. Dabar populiaru ir net madinga kreiptis į visokiausius stilistus. Deja, tai gali sau leisti ne visos. Jei norite kad šukuosena jums tiktų ir patiktų atkreipkite dėmesį į savo veido formą. Šukuosenos pagalba galima net paslėpti kai kuriuos veido trūkumus.