Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘varškė‘ žymę

Viskas apie varškę

varske Pasak specialistų, varškėje gausu organizmui reikalingų baltymų, pieno riebalų, kalcio druskų, fosforo, mineralinių medžiagų, kurios ne tik veiksmingai stiprina kaulus bei dantis, bet ir reguliuoja medžiagų apykaitą, stiprina nervų sistemą. Tačiau šis produktas, priešingai nei daugelis mano, ne itin lengvas valgis: iš varškės į organizmą patekę baltymai sunkiai virškinami. Be to, valgant pernelyg daug šio produkto, jame esantys gyvuliniai riebalai sunkina kepenų veiklą, skatina aterosklerozę. Jei norite, kad organizmas iš varškės gautų kuo daugiau naudingų medžiagų ir neapsunkintų virškinimo, ją valgykite tik šviežią ir ne daugiau kaip 200 g per dieną.

Pienas - grožiui ir sveikatai.

pieno vonia Ar susimąstėte, kodėl apie puikiai atrodančias moteris sakoma: "Lyg iš pieno plaukusi". Neskubėkime tai pavadinti juoku - joks kitas produktas nėra toks svarbus mūsų organizmo grožiui ir gerai savijautai kaip pienas. Akivaizdu, kad išvaizda priklauso nuo bendros organizmo savijautos. Pienas, jame esančios maistinės medžiagos bei vitaminai - tai geros savijautos pagrindas, o gera savijauta ir grožis neatsiejami.

"Pieniški" patarimai

Pienas-visų mūsų pirmasis „patiekalas“. Jis labai svarbus žmogaus vystymuisi ir augimui, nes jame daug kalcio, vitaminų. Suaugusiam žmogui patartina suvartoti bent 300 gr. pieno per dieną, vaikams pieno duokite daugiau. Moterys tikriausiai žino, kad pienas su medumi- grožio eliksyras. Be abejo, ne visi suaugę žmonės mėgsta pieną ar pieniškas sriubas, kai kuriems ypač nepatinka ta plėvelė, kuri susidaro ant virinto pieno. Yra keletas gudrybių, kurios padės jums atsikratyti neigiamos nuomonės apie pieną.