Įrašai, turintys ‘sūris‘ žymę
Sausis 8, 2010.
| Žymės
sūris,
vynas,
surio ir vyno derinimas,
koks vynas tinka prie surio,
vyno ir surio derininimas,
ozku pieno suris,
parmezanas,
stiltonas,
gorgonzola,
rokforas,
melynasis pelesis,
melynasis pelesinis suris,
cederis,
brie,
brie suris,
pelesinis suris | Grupė
Kulinarija
Geras sūris be gero vyno neįsivaizduojamas. Tačiau kurį pasirinkti? Paskaityk keletą patarimų, kaip vyną priderinti prie sūrio.
Šampanas su parmezanu: tai originali ir stilinga kombinacija aperityvui. Parmezaną reikėtų patiekti vieną plonai supjaustytą
Pienas-visų mūsų pirmasis „patiekalas“. Jis labai svarbus žmogaus vystymuisi ir augimui, nes jame daug kalcio, vitaminų. Suaugusiam žmogui patartina suvartoti bent 300 gr. pieno per dieną, vaikams pieno duokite daugiau. Moterys tikriausiai žino, kad pienas su medumi- grožio eliksyras. Be abejo, ne visi suaugę žmonės mėgsta pieną ar pieniškas sriubas, kai kuriems ypač nepatinka ta plėvelė, kuri susidaro ant virinto pieno. Yra keletas gudrybių, kurios padės jums atsikratyti neigiamos nuomonės apie pieną.