Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘klojimas‘ žymę

Dekoratyvinių plytelių klojimas lauke (2 dalis)

laiptai Vos baigus statyti namą, užgriūva begalės statybos pabaigos darbų. Vienas iš jų – įėjimas. Paprastai jis būna betonuojamas, o paskui įrengiami laiptai. Kad laiptai negadintų fasado vaizdo, juos patartina iškloti specialiomis keraminėmis arba akmens masės plytelėmis. Pačios pakopos turėtų būti funkcionalios, patogios – juk tai pirmas įspūdis apie namą. Taigi, praeitoje šio straipsnio dalyje jau aptarėme kai kuriuos aspektus, susijusius su plyteliu klojimu lauke, o dabar tęsiam toliau.

Dekoratyvinių plytelių klojimas lauke (1 dalis)

laiptai Vos baigus statyti namą, užgriūva begalės statybos pabaigos darbų. Vienas iš jų – įėjimas. Paprastai jis būna betonuojamas, o paskui įrengiami laiptai. Kad laiptai negadintų fasado vaizdo, juos patartina iškloti specialiomis keraminėmis arba akmens masės plytelėmis. Pačios pakopos turėtų būti funkcionalios, patogios – juk tai pirmas įspūdis apie namą.Plyteles pasirinkite šiek tiek ryškesnes nei viso namo spalva, nes laiptai – eksterjero akcentas.

Ką vertėtų žinoti apie laminuotas grindis?

lama71.jpg Jeigu esate nusprendę laminuoti grindis, svarbu žinoti, jog laminatą vertėtų rinktis pagal klasę ir patalpos paskirtį. Jeigu pasirinksime konkrečios grupės laminuotas grindis pagal paskirtį, tuomet danga tarnaus ilgai. Kitu atveju danga greitai praras išvaizdą, o gamintojai gali atsisakyti taikyti garantinį aptarnavimą. Neretai laminato grindlenčių kaina priklauso nuo dilumo, atsparumo drėgmei bei tvirtumo.

“Plaukiojančių grindų” klojimas

Šiais laikais parduotuvėje toks didelis grindų pasirinkimas, kad oj… Nuo linoliaumo iki medinių parketlenčių. Kiekvienas gali pasirinkti ne tik pagal spalva bet ir pagal kainą. Neseniai dariau viename kambaryje remontą ir žinoma teko kloti naują grindų dangą. Rinkausi ir pagal spalvą ir pagal kainą. Žinoma norėjosi kuo kokybiškesnio produkto :). Pasirinkau “plaukiojančias grindis” kaina tikrai priimtina apie 25Lt už kv. m. Parketlenės kainuoja gal 3 kartus brangiau :). O kas aktualiausia plaukiojančias grindis susidėti pačiam visai nesunku :) ypač su “click” sujungimo sistema. Apie 15 kv.m dviese su visais pjvimais ir sudėjimu užtrukom apie 4-5 valandas tikrai manau greitai.