Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘dieta pagal kraujo grupe‘ žymę

Dieta pagal kraujo grupę: AB

maistas.jpg Labiausiai džiaugtis gali, jei tavo kraujo grupė yra AB arba kitaip žinoma kaip 4. Dėl ko džiaugtis sužinosi paskaičiusi šį straipsnelį ir palyginusi jį su kitais, kuriuose aprašiau O, A bei B kraujo grupes ir mitybos ypatumus, tinkamus tokioms kraujo grupėms.

Dieta pagal kraujo grupę: B

maistas1.jpg Kaip maitintis, kai tavo kraujo grupė yra O ar A jau žinai. Šį kartą parašysiu apie mitybos ypatumus B arba kitaip 3 kraujo grupę turintiems žmonėms. Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 15 – 10 tūkstančių metų pr.m.e. Himalajų apylinkėse.

Dietos pagal kraujo grupę: A

vegetaras.jpg Pirmąją, arba kitaip vadinamą  kraujo grupę ir jai tinkamus, netinkamus maisto produktus apžvelgiau prieš tai buvusiuose straipsniuose. Šiame apžvelgsiu antrąja, arba A kraujo grupę. Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 2500 – 1500 metų p. m. e., kai žmogus – medžiotojas tapo žemdirbiu ir pradėjo jaukintis laukinius gyvūnus.

Dietos pagal kraujo grupę: O (2 dalis)

maistas.jpg Pirmojoje dalyje apžvelgiau pagrindinius mitybos akcentus, kai tavo kraujo grupė yra O (I). Šioje dalyje atskirai apžvelgsiu kiekvieną maisto produktų grupę – kas tinka, kas netinka, kaip ir kokiais kiekiais tą maitą vartoti.

Dietos pagal kraujo grupę: O (1 dalis)

kraujo-grupe.jpg Jei pavargai nuo tokių dietų, po kurių numestas svoris sugrįžta bumerangu, turėtum pasidomėti dietomis pagal savo kraujo grupę. Dar norėčiau šiek tiek patikslinti – maisto vartojimu pagal kraujo grupę dieta nelabai galima vadinti – tai tiesiog nuolatinė sveika mityba, kurios dėka gali numesti svorio.