Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘santykiai‘ žymę

Pasirodo, neištikimybės genas įveikiamas

lupdazis ant marskiniu Neištikimybė – viena skaudžiausių šiandienos temų ir greičiausiai santuokas sužlugdančių priežasčių. Pasak mokslininkų, neištikimybės genas egzistuoja ir yra dvi žmonių grupės: tie, kurie jam atsispiria ir tie, kurie ne. Kaip įrodė biologas, Švedijos Karolinksa universiteto profesorius Hasse Walum, kai kurie vyrai iš tiesų turi geną, kuris daro įtaką ištikimybei. Tokiose šeimose daug dažniau patiriama įvairių santuokos problemų ir tokių vyrų žmonos retai jaučiasi laimingos. Tačiau vien pagal šį geną negalima spręsti, kaip po santuokos rutuliosis poros santykiai.

Kaip miegate, taip ir mylite

pora miega Psichologai teigia, kad tai, kaip miegate su partneriu lovoje, išduoda jūsų jausmus vienas kitam ir gali daug pasakyti apie poros santykius. Perskaitę šį straipsnį, išsiaiškinkite, ką apie judviejų jausmus pasako miegojimo padėtis.Miegodami stipriai apsikabinate? Esate iš tiesų įsimylėję. Artumas jums svarbus net miegant.

Kaip susigrąžinti vyrą?

Porelė Visada skaudu, kai vyras palieka šeimą. Netgi jei šeimyninis gyvenimas nebuvo laimingas...Kai vyras, leidęs nors kartą suprasti, kad išskiria jus iš kitų, negali be jūsų gyventi, laiko jus geriausia iš visų, staiga vėl pastato jus į vieną gretą su kitomis – tai negali neskaudinti, nežeisti...Vyro išėjimas ne tik smogia jūsų savigarbai, žeidžia savimeilę, bet palieka ir kitų skaudulių. Sugriūva įprastinė laiko leidimo sistema.