Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kaip miegate, taip ir mylite

Psichologai teigia, kad tai, kaip miegate su partneriu lovoje, išduoda jūsų jausmus vienas kitam ir gali daug pasakyti apie poros santykius. Perskaitę šį straipsnį, išsiaiškinkite, ką apie judviejų jausmus pasako miegojimo padėtis.

  • Stiprus apsikabinimas. Miegodami stipriai apsikabinate? Esate iš tiesų įsimylėję. Artumas jums svarbus net miegant. Sveikiname, jūsų jausmai tikri, stiprūs ir abipusiai.

 

  • Atitolę nuo vienas kito. Miegate nesibraudami į vienas kito erdvę, per naktį nė karto nesusiliečiate? Gal jūsų santykius ištiko krizė?

 

  • Šaukšto poza. Čia vienas iš partnerių ima viršų, nori vadovauti. Tokia poza miegoti nėra blogai. Ją paprastai renkasi valdingi vyrai ir trapios, nuo vyrų priklausomos moterys.

 

  • Nugaromis vienas į kitą. Mėgstate savarankiškumą ir nepriklausomybę, bet tuo pačiu ir mylite vienas kitą, jaučiate didelį seksualinį potraukį. Tokia poza miegoti idealu. Tai rodo sveikus ir darnius poros santykius.