Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Pasiruošimas pirmajam pasimatymui

Kai kuriems paaugliams, o tiksliau tariant – ko gero daugumai, pirmasis pasimatymas sukelia paniką. Didžiulę paniką. Tačiau kodėl gi čia aš apie paauglius. O kaip yra su suaugusiaisiais, kurie po ilgo laikotarpio pradeda naujus santykius? Nemanau, kad jiems yra lengviau, nei kad buvo ankstyvoje jaunystėje. Beje, ne per seniausiai šnekėjau su tokią patirtį turinčia moterimi. Tėvams pristatyti savo naująjį draugą buvo gerokai lengviau, nei pirmąjį kartą, tačiau pats pirmasis pasimatymas privertė paprakaituoti :) Taigi, grįžtant prie reikalo, svarbiausia, ką reikia padaryti prieš pirmąjį pasimatymą ir jo metu – visiškai atsipalaiduoti. Viskas per daug paprasta, kad būtų tiesa, ar ne? Žemiau pateiksiu keletą svarbiausių pirmojo pasimatymo taisyklių:
  1. Jei partnerį pasimatymui turi, keliauk prie antrojo punkto. Jei neturi su kuo keliauti į pasimatymą, tai susirask :). Sakysi – lengva pasakyti, bet kartais sunku padaryti? Netiesa. Tiks ir mokyklos draugas, ir bendradarbis. Geriausia aišku kai nereikia ieškoti, su kuo eiti, bet gi būna visaip...
  2. Nesvarbu kas esi – vaikinas ar mergina – į pasimatymą kviesti gali abi lytys (nu ir ačiū dievui, kaip sakoma, kad galima, nes kitaip kaži ar dabar jau būčiau ištekėjusi, jei savo dabartinio nebūčiau pasikvietusi į pasimatymą :)). Taigi, kaip minėjau, pasikviesk tą „kažką“ į pasimatymą.
  3. Jei tu kvieti, tai žinok, kad ir vietą, ir veiksmą organizuosi tu – eisite pavakarieniauti, pasižiūrėti filmą ar tiesiog keliausite pasivaikščioti – tiks viskas. Tiesiog turėk omenyje vieną dalyką – nuo to, ką veiksite, labai priklausys ir bendra jūsų nuotaika.
  4. Svarbiausia, ką turi daryti pasimatymo metu, tai būti geros nuotaikos ir daug šypsotis. Itin svarbu jaustis patogiai (kitas žmogus tikrai tai jaučia) ir būti nusiteikus draugiškai.
  5. Svarbiausia, būk  savimi (jau turbūt pastebėjai, kad kelintą punktą įvardinu kaip svarbiausią, tačiau nuoširdžiai – niekaip negaliu išskirti, kuris yra svarbesnis :)).
  6. Pasimatymo metu nesipasakokite apie savo buvusiuosius.
  7. Būtų gerai, jei nežvilgčiotum į laikrodį, nes atrodys, kad tave kankina nuobodulys. O jei jau atsitiks taip, kad tėveliai ilgam neišleidžia, tai asmeniui, su kuriuo eini į pasimatymą, geriau jau iš anksto apie tai pranešk :).
  8. Nesižvalgyk į šalis ir jokiu būdu nežiūrėk į priešingos lyties atstovus. Kad ir kokio patrauklumo jie bebūtų :).
Aišku taisyklių gali būti ir be abejonės yra ir daugiau, tačiau jei vadovausiesi bent jau šiais pagrindiniais, gyvenimas tikrai taps lengvesnis :)