Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘Akvariumas‘ žymę

Prieš įsirengiant akvariumą

akvariumas, irengimas, patarimai irengiant akvariuma, apie akvariumus Nuo ko pradėti ?             Prieš leisdami pinigus akvariumo žuvims, sužinokite, kokių jums reikės prietaisų, kad galėtumėte sukurti ir palaikyti aplinką, būtiną žuvims gyvuoti. Išsiaiškinkite visus įmanomus akvariumo šildymo, apšvietimo ir valymo būdus. Ar jūsų akvariumas bus tobulas, priklausys pirmiausia nuo laikomų žuvų rūšies ir skaičiaus. Nesvarbu kokį indą pasirinktumėte, būtinai jį uždenkite ir deramai apšvieskite. Kad indo vanduo nuolat būtų skaidrus ir šviežias, reikia elektrinio kompresoriaus ir filtro.

Akvariumas - interjero detalė

Aquarium.jpg Jau tapo įprasta matyti akvariumus ne tik namuose, bet ir darbų kabinetuose, biuruose ar laukiamuosiuose. Akvariumas gali tapti interjero ašimi, taip pat sukurti atpalaiduojančią atmosferą patalpoje. Smarkiausiai paplitę yra ant grindų statomi akvariumai. Paprastai įrenginio konstrukciją sudaro spintelė, pats akvariumas ir dangtis-šviestuvas. Neretai daugelio akvariumų spintelės nukreipia žvilgsnį nuo pagrindinės akvariumo dalies.

Ramybės oazė namuose (I dalis)

Rugpjūtis 24, 2009. | Žymės Akvariumas, fauna, ramybe | Grupė Įvairenybės
Man dažnai iškildavo klausimas, kur rasti ramybės kampelį, kuriame galėčiau atsisėsti ,nusiraminti apmastyti susiklosčiusią situaciją ar tik šiaip pasinerti į save. Daugelis pasakys , tai labai paprasta. Ar tikrai? Atradęs „hipnotizuojančias“  akvariumo savybes ir aš jau galiu pasakyti, taip tai tikrai paprasta, tik reikia pasistatyti namie akvariumą.

Didžiausi pasaulio akvariumai

800px-Georgia_Aquarium_-_Ocean_Voyager_Tunnel_Jan_2006.jpg Naršydamas internete aptikau filmuką apie Okinavos akvariumą. Aš likau sužavėtas. Nusprendžiau pasidomėti ir parodyti ir Jums didžiausius pasaulio akvariumus.

Akvariumo dangčio gamyba

Rugpjūtis 17, 2009. | Žymės Akvariumas, gamyba | Grupė Fauna, flora
DSC00011.JPG Nusprenžiau pasikeisti akvariumo dangtį, tačiau mano akvariumas nestandartinių matmenų. O siaučiant krizei pinigėlius taupyti norisi. Pradėjau domėtis kas ir kaip :). Radau vieną paprasčiausių „pasidaryk pats“ dangčių gamybos variantų. Dangtis atrodo gražiai, galima pritaikyti prie spintelės spalvos. Taigi ir nusprendžiau pasidaryti:).