Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Didžiausi pasaulio akvariumai

Naršydamas internete aptikau filmuką apie Okinavos akvariumą. Aš likau sužavėtas. Nusprendžiau pasidomėti ir parodyti ir Jums didžiausius pasaulio akvariumus. Pats didžiausias pasaulio akvariumas yra Atlantoje, JAV. Akvariumo dydis tikrai įspūdingas. Jame telpa beveik 23 milijonai litrų vandens(palyginant su mano 100 litru akvariumu ….). Šis akvariumas buvo specialiai statytas laikyti bangininius ryklius, o tai pati didžiausia pasaulyje žuvis. Taip pat šiame akvariume plaukioja rajos, kūjagalviai rykliai, mantos ir kiti jūros gyventojai , o jų skaičius irgi nemažas beveik 100 000. O 30 metrų tunelio pagalba galite pasijusti kaip tikras naras, tik kad čia nereikės jokios įrangos ir nereikės lysti į jūrą :).

800px-Georgia_Aquarium_-_Ocean_Voyager_Tunnel_Jan_2006

Peržiūros langas atveriantis visą akvariumo grožį pagal išmatavimus antras pasaulyje. Jo matmenys 7 metrai aukštis , 18 metrų plotis ir 61 centimetras storis… gražu…. Didžiausias akvariumas pasaulyje: Antras didžiausias akvariumas yra Okinavoje, Japonijoje. Ir vadinasi “Kuroshio Sea” (Kurošio jūra, jei gerai moku japonų :) ) Šis akvariumas taip pat įspūdingas, jame telpa 7 500 m3 vandens. Jo matmenys:  aukštis - 10m, plotis -35m, ir ilgis - 27m. Jame taip pat matysite įspūdingas žuvis tokias kaip bangininius ryklius, mantas. Šiame akvariume plaukioja apie 80 rūšių žuvų. O dabar atsipalaiduokite ir pasimėgaukite.