Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘interjero detalės‘ žymę

Kaip pritaikyti audinį interjere?

audiniai.jpg Audiniai ir interjeras vienas nuo kito neatskiriami jau daugiau nei keletą šimtų metų. Seniau tai buvo prabangos ženklas, o dabar prieinama kiekvienam. Tuo labiau šiandien, interjerui skirtų audinių yra įvairiausių raštų ir rūšių, todėl derinant įvairias medžiagas galima rasti sprendimus, kurie tiks bet kokio stiliaus interjerui, pradedant klasika ir baigiant modernu. Svarbu žinoti, kad daug reikšmės interjerui turi audinio spalva. Ji suteikia interjerui skirting nuotaiką. Štai, pavyzdžiui baltą spalvą galite naudoti praktiškai bet kokiame interjere. Tačiau vien tik balta spalva apsiriboti neverta, nes galimi įvairūs jos deriniai su kitomis spalvomis. Jei pasirinksite baltos ir juodos spalvos derinį, kambarys atrodys moderniai, o jei pasirinksite baltos ir, pavyzdžiui, mėlynos spalvos derinį, galite sukurti jūriniais motyvais paremtą kambario interjero stilių.

Leiskite apsigyventi šeimos nuotraukoms rėmeliuose

remeliai.jpg Kiekvienas namuose laikome begales fotografijų albumų su šeimos nuotraukomis. Artimųjų nuotraukos sušildo, kelia gerus prisiminimus, padeda išsklaidyti vienatvę, tad kodėl neišsirinkus pačių gražiausių ir nepasikabinus ant sienos ar nepasidėjus ant židinio atbrailos. Šiandien, atsiradus moderniems rėminimo centrams ir esant gausybei gražių rėmelių tai išties paprasta.

Akvariumas - interjero detalė

Aquarium.jpg Jau tapo įprasta matyti akvariumus ne tik namuose, bet ir darbų kabinetuose, biuruose ar laukiamuosiuose. Akvariumas gali tapti interjero ašimi, taip pat sukurti atpalaiduojančią atmosferą patalpoje. Smarkiausiai paplitę yra ant grindų statomi akvariumai. Paprastai įrenginio konstrukciją sudaro spintelė, pats akvariumas ir dangtis-šviestuvas. Neretai daugelio akvariumų spintelės nukreipia žvilgsnį nuo pagrindinės akvariumo dalies.