Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimaiTransportasNekilnojamasis turtasStatyba, remontasViskas namamsTelefonaiDarbas, mokslasTechnikaLaisvalaikisDrabužiaiKompiuterijaVerslasViskas nemokamaiPrekės vaikams

Įrašai, turintys ‘zuvies paruosimas‘ žymę

Mažos gudrybės ruošiant žuvį

Ne paslaptis, kad žuvis labai vertingas maisto produktas. Žuvyje gausu įvairių vitaminų, fosforo, ypač daug baltymų, aminorūgščių, o ką jau kalbėti apie žuvies taukus, kurie yra labai naudingi mūsų organizmui. Žuvis skani ne visais metų laikais. Ungurys skaniausias liepos-rugpjūčio mėnesiais, karpis -nuo rugsėjo iki balandžio, upėtakis –nuo gegužės iki rugpjūčio, lydeka- nuo vasario iki balandžio, vėgėlė- sausio mėnesį.

Viskas apie žuvį

auksine-zuvele.jpg Vitaminų, fosforo, mineralinių medžiagų, reikalingų žmogaus organizmui, žuvyje yra daugiau nei mėsoje. Šiame straipsnelyje viskas, ką reikėtų žinoti apie žuvį, jos apdorojimo ir paruošimo būdus.   Žuvies valymas ir naudingi patarimai. Jei sunkiai nusivalo žuvies žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį. Žvynus nuskusti bus kur kas lengviau, jei prieš tai nukirpsite visus pelekus.