Įrašai, turintys ‘zuvies gaminimas‘ žymę
Rugpjūtis 12, 2009.
| Žymės
zuvis,
zuvies kepimas,
zuvies kepimas ant groteliu,
zuvies valymas,
naudingi ptarimai,
zuvies laikymas,
zuvies kvapas,
zuvies virimas,
zuvies paruosimas,
zuvies gaminimas | Grupė
Kulinarija
Vitaminų, fosforo, mineralinių medžiagų, reikalingų žmogaus organizmui, žuvyje yra daugiau nei mėsoje. Šiame straipsnelyje viskas, ką reikėtų žinoti apie žuvį, jos apdorojimo ir paruošimo būdus.
Žuvies valymas ir naudingi patarimai.
Jei sunkiai nusivalo žuvies žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį.
Žvynus nuskusti bus kur kas lengviau, jei prieš tai nukirpsite visus pelekus.