Įrašai, turintys ‘rokforas‘ žymę
Jei praradote apetitą, valgykite aštrių sūrių. Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu. Prieš tarkuodami sūrį, trintuvę patepkite aliejumi. Nepjaustykite sūrio iš anksto: jo gabalėliai džiūsta, netenka skonio ir aromato. Sūris neišdžius, jei jį suvyniosite į drobę, suvilgytą pasūdytu vandeniu arba įdėsite į specialų uždengiamą indą.
Sausis 8, 2010.
| Žymės
sūris,
vynas,
surio ir vyno derinimas,
koks vynas tinka prie surio,
vyno ir surio derininimas,
ozku pieno suris,
parmezanas,
stiltonas,
gorgonzola,
rokforas,
melynasis pelesis,
melynasis pelesinis suris,
cederis,
brie,
brie suris,
pelesinis suris | Grupė
Kulinarija
Geras sūris be gero vyno neįsivaizduojamas. Tačiau kurį pasirinkti? Paskaityk keletą patarimų, kaip vyną priderinti prie sūrio.
Šampanas su parmezanu: tai originali ir stilinga kombinacija aperityvui. Parmezaną reikėtų patiekti vieną plonai supjaustytą