Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Suviliok merginą per 24 valandas

Vieniems vyrams pasiseka merginą suvilioti greitai, kitiems tenka gerokai paplušėti ir tai ne visuomet pasiseka. Kodėl taip yra? Kas tai lemia? Gera ištreniruoti kūno raumenys? Didelis vyriškas pasididžiavimas? Ugningas žvilgsnis? O gal ilgas liežuvis? Pasinaudokite pateiktais patarimais ir galbūt tapsite vienu iš tų, kuriems pavyksta sumedžioti bet kurią ilgakoję gazelę per visai trumpą laiką.

 

Pasitikėk savimi

Atminkite, kad labai svarbu tai, kaip su mergina bendrausite. Čia išvada peršasi ta, kad reikia kalbėti – tai vienas galingiausių vyro ginklų. Mokykitės bendrauti su moterimis, drąsiai kalbinkite jas, stebėkite, kokios kalbos joms patinka ir gretai tapsite tikru viliojimo profesionalu.

 

Nepamirškite pokalbio metu būti subtilus ir romantiškas. Šiukštu nemeluokite, nes moterys turi labai gerą intuiciją ir būtinai tą pajus. Jei norite klube sutiktą gražuolę matyti ne tik šokių aikštelėje, bet ir savo lovoje, nesuokite jai, kad esate firmos direktorius, ilsitės Bahamuose, o jūsų vila stovi geriausiame Italijos kurorte.

 

Nepersistenkite ir su romantika. Taip, ji moterims patinka, bet jei būsite pernelyg saldus, ją tikriausiai supykins ne nuo tą vakarą išgertų kokteilių, o nuo jūsų. Nekartokite jau milijonus kartų girdėtų frazių, o verčiau stenkitės išlikti originalus.

 

Neskubėkite jos nurenginėti

Jums pavyko patikusią merginą parsivesti namo? Puiku, tačiau nepulkite iš karto prie reikalo. Pirmiausia nuoširdžiai pasikalbėkite, tiesiog pabendraukite, išgerkite ko nors.Parodykite jai, kad ji jums rūpi ne tik kaip kūnas, bet ir kaip žmogus. Šitaip užsitarnausite didesnį merginos palankumą.

 

Priverskite ją pasitikėti jumis

Tai svarbu jau nuo pirmojo pažinties vakaro. Galite prieiti ir paklausti ar ji gerai jaučiasi šiame vakarėlyje, ar jai nereikia kuo nors padėti. Mergina iš karto pastebės, kad jai asistuojate, atkreips į jus dėmesį ir laikys potencialiu to vakaro partneriu, o jums juk to ir reikia.

 

Nevenkite akių kontakto

Ne paslaptis, kad moterys pirmiausia pastebi vyro akis. Todėl kai šnekėsitės su ja, nevenkite akių kontakto. Žinoma, nereikia spoksoti neatitraukiant akių kaip kokiam apuokui, bet kartas nuo karto turėtumėte pažvelgti jai giliai į akis.