Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘kaip priziureti‘ žymę

Kaip prižiūrėti orchidėjas

orchideja1.jpg Pastaruoju metu tapo labai populiaru namuose auginti orchidėjas. Tai egzotiškos gėlės, reikalaujančios ypatingos priežiūros, tad daugelis jomis džiaugiasi neilgai, nes kartą peržydėjusios orchidėjos žiedais daugiau nebenudžiugina ir gėlę tenka išmesti. Kaip prižiūrėti orchidėjas, kad jų grožis mūsų akį džiugintų kuo ilgiau?

Patarimai, kaip prižiūrėti akmens ir keraminėmis plytelėmis klotas grindis

Plyteles.jpg · Akmenines ar akmens masės plytelėmis klotas grindis reikėtų valyti vos drėgna grindų šluoste arba dulkių siurbliu su specialiais minkštais šereliais, kurie nebraižytų dangos paviršiaus. · Plaunant tokias grindis pernelyg drėgna šluoste gali atsirasti dėmių. Akmenyje yra druskų, jos išdžiūdamos palieka žymių, tad išplovus grindis ar išsiliejus vandeniui reikia nedelsiant nusausinti medvilnine šluoste.

Patarimai, kaip prižiūrėti duris

Hdf_Molded_Door.jpg Kad durų spyna lengvai rakintųsi, kartkartėmis išvalykite iš jos dulkes ir patepkite alyva, o kad durų spynos mechanizmas gerai veiktų, nuskuskite pieštuko grafitą, miltelius supilkite į popierinį vamzdelį ir pro rakto skylutę supūskite į spynos vidų. Jeigu surūdijo spyna, įlašinkite į ją keletą lašų benzino. Raktą, kuris sunkiai rakina, patrinkite vašku arba muilu.

Patarimai, kaip prižiūrėti kilimus

carpet-stain-01.jpg Netieskite kilimo ant ką tik išplautų grindų. Palaukite, kol jos išdžius: drėgmė – kilimų priešas. Kilimą galima valyti šitaip: apiberkite jį keliomis saujomis druskos ir ją nušluokite šluota, pavirinta vandenyje su skalbikliu. Druskos likučius susiurbkite dulkių siurbliu.