Įrašai, turintys ‘uogienės‘ žymę
Ploni mėsos kepsneliai bus minkštesni ir nesausi, jei prieš kepdama juos pabarstysite bulvių krakmolu. Raudonuosius svogūnus galite panaudoti patiekalams puošti. Supjaustykite griežinėliais, pabarstykite saldžiąja paprika, pavoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Galite tiekti kaip užkandį. Neturite kur laikyti gausaus morkų derliaus? Nepatingėkite morkų pasidžiovinti.
Šiuo metu yra pats palankiausias metas virti uogienes. Vaisių ir uogų gausa tikrai didelė. Jeigu neturite savo sodo, kuriame pilna prisirpusių gėrybių-ne bėda. Dabar galite nurinkti derlių iš močiutės ar tėvų daržų. Taip pat, nebrangiai galite įsigyti vaisių turguje. Prisivirę uogienių, galėsite mėgautis jomis visus metus.