Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘Darbas kompiuteriu‘ žymę

Pratimai dirbantiems kompiuteriu

1.jpg Šiais laikais kompiuteriais darbe naudojasi nemaža dalis darbuotojų, o dirbant sėdimą darbą anksčiau ar vėliau iškyla problemos susiijusios su sveikata. Sėdimas darbas gali sukelti stresą, bei kai kurių raumenų dalių įtampą, deja kūno dalys negali kalbėti ir akivaizdžiai pranešti apie galimus profesinius negalavimus, todėl reikia atlikinėti raumenų atpalaidavimo pratimus, taip pat labai svarbu kad laikysena sėdint būtų taisyklinga, juk sėdint netaisyklingai nugaros raumenys būna įtempti ir tuomet jiems tenka didesnė apkrova nei vaikštant.

Pavargo akys nuo darbo kompiuteriu?

eye Pastaruoju metu akių nuovargis yra gana dažnas reiškinys, juk vis daugiau ir daugiau žmonės dirba kompiuteriu. Ką daryti jei žmogus neturi galimybių keisti darbo įpročių ir aplinkos? Paprasčiausias būdas - praktikuoti jogos pratimus akims. Nors ir joga yra senovinis mokslas, ir tais laikais tikrai niekas nenumatė, kad daugelis žmonių bus užstrigę prie darbo kompiuteriu, visgi akių joga tinka ir atsipalaidavimui nuo darbo kompiuteriu.