Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘atostogos‘ žymę

Atostogos: kaip joms pasiruošti ir ne tik

dviratininkai Nekraukite kelionei lagamino paskubomis: būtinai ką nors pamiršite. Ramiai apsvarstykite, ką ir kiek pasiimti.Ar mokate taip pasirengti kelionei, kad į vieną lagaminą ir kelionmaišį tilptų būtiniausi daiktai? Apgalvokite ir susirašykite visa, ką turite pasiimti (atsižvelkite į sezoną, kelionės tikslą, trukmę, aplinką, kurioje teks būti ir kt.). Jei skrisite lėktuvu, tai jūsų lagaminas gali būti didelis, o jei važiuosite su draugais ir jų mašina, neužmirškite, kad ir jie turės savo daiktų.

Vandens pramogų parke tyko ne tik malonumai, bet ir pavojai

vandens parkas, pramogu parkas, pavojai vandens parkuose, atostogos Tiek visame pasaulyje, tiek Lietuvoje žmonės mėgsta pramogauti vandens parkuose. Deja, čia ne visuomet būna saugu, nes dėl slidžių paviršių, nemokėjimo naudotis atrakcionais, rizikos persikaitinti pirtyje ir t.t. padidėja traumų tikimybė ar net iškyla pavojus gyvybei. Taigi, saugumo klausimas vandens parkuose yra vienas svarbiausių pramogų industrijoje. Eksploatuojant vandens pramogų parkus stengiamasi užtikrinti kuo didesnį saugumą, tačiau lankytojai traumų išvengia ne visada.

Egzotiškų šalių gyventojų seksualinis temperamentas

Vyras ir moteris Lietuvaitės dievina keliones ir tamsiaplaukius įdegusius vyrukus. Jaunai gražiai turistei ne problema kelionės metu užmegzti romaną. Ko tikėtis, jei jus suviliojo egiptietis, italas, ispanas, o gal turkas? Ko reikėtų pasisaugoti? Kuo mėgautis būnant egzotiško vyro draugijoje? Apie tai šiame straipsnyje.

Atostogos baigėsi. Laikas į darbą. 5 būdai, kaip išlikti puikios nuotaikos

atostogos.jpg Ofisas, be abejonės, niekada nepakeis balto šilto smėlio ir jūros platybės. Tačiau gulėjimas prie jūros dar niekam pinigų pragyvenimui neuždirbo, tad... Labai puikiai tave suprantu, kad į darbą grįžti po atostogų tikrai sunku. Norėdama tau pagelbėti pateiksiu keletą patarimų, kaip išlikti optimistei grįžtant į darbą net ir po pačių puikiausių atostogų. Taigi: