Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Egzotiškų šalių gyventojų seksualinis temperamentas

Egzotiškų šalių gyventojų seksualinis temperamentas

Lietuvaitės dievina keliones ir tamsiaplaukius įdegusius vyrukus. Jaunai gražiai turistei ne problema kelionės metu užmegzti romaną. Ko tikėtis, jei jus suviliojo egiptietis, italas, ispanas, o gal turkas? Ko reikėtų pasisaugoti? Kuo mėgautis būnant egzotiško vyro draugijoje? Apie tai šiame straipsnyje.

Egiptas

  • Kokie jie? Egiptiečiai yra karšti ir linksmi. Dažniausiai į meilės malonumus su užsienietėmis leidžiasi masažuotojai, barmenai, gatvės prekeiviai, paplūdimio berniukai, portjė ir kitas aptarnavimo personalas. Laisvos meilės malonumus šioje šalyje draudžia Koranas tačiau, rodos, neištikimybė su europiete nelaikoma nuodėme. Tuo labiau kad musulmonės egiptietės pagal tradiciją sėdi namuose, o vyrai atsipalaidavę rūko kaljaną ir linksminasi.
  • Ko reikėtų saugotis? Iš egiptiečių nereikėtų laukti įmantrių glamonių ar ypatingo subtilumo. Jie karšti, greiti ir mažakalbiai. Suklusti verta, jei pradės kalbėti apie rimtesnius santykius. Egipte, be musulmoniškos santuokos, egzistuoja ir civilinė. Ant šio kabliuko išimtinai užkimba tik užsienietės. Jos pradeda kurti šeimos lizdelį, už savo pinigus nusiperka automobilį ir kitokių daiktų. O tada šaunusis vyras kreipiasi į policiją, jog nebegali išlaikyti naujosios žmonos. Taigi ši deportuojama iš šalies, o viskas lieka apsukruoliui vyrui.

Turkija

  • Kokie jie? Linksmi, draugiški gražuoliai visada džiaugiasi dailiosios lyties turistėmis ir tai visiškai suprantama, nes sezonas trunka vos kelis mėnesius. Kalbama, kad kiekvienas aptarnavimo sferos vyras yra pasiruošęs visapusiškai aptarnauti klientę. Sociologų duomenimis, turkai ilgiausiai užsiima meilės žaidimais – kone pusvalandį.
  • Ko reikėtų saugotis? Teigiama, kad Turkija nerealiai svaigina. Čia neretai visiškai praradamas sveikas protas – paaiškinti to neįmanoma. Tad ne viena romantikos ieškotoja namo grįžta sudaužyta širdimi ir gerokai tuštesne pinigine, nes turkas be jokio sąžinės graužimo gali paprašyti paskolinti pinigų kokiam nors reikalui. Ir, žinoma, skolos negrąžina.

Kuba

  • Kokie jie? Karšti, malonūs, pasiruošę išpildyti net mažiausią troškimą. Daugeliui mažiau apie Kubą girdėjusių žmonių šalies pavadinimas ir žodis „seksas“ yra sinonimai. Nuo seno čia pasimėgauti laisva meile traukia įvairių šalių turtingi gyventojai.
  • Ko reikėtų saugotis? Tikriausiai nė neverta perspėti, jog saugumas – tik jūsų reikalas. Taigi turėti apsisaugojimo priemonių pasiruošus tokiai avantiūrai – būtina!

Italija, Ispanija

  • Kokie jie? Literatūros kūriniuse italai ir ispanai aprašyti kaip patys karščiausi ir išmoningiausi meilužiai. Galbūt taip ir yra. Bent jau pakalbėti jie tikrai moka. Be to, čia egzistuoja net perkamos meilės profesorių. Tokie vyrukai atrodo pernelyg gerai – jie ypač vyriški, džentelmeniški, visada besišypsantys, besižavintys šalia esančia moterimi ir negailintys jai komplimentų.
  • Ko reikėtų saugotis? Galva apsvaigti gali akimirksniu, bet nereikėtų pamiršti ir to fakto, kad šie aistruoliai ne veltui dar vadinami „makaronų kabintojais“.

Prancūzija

  • Kokie jie? Jus pakvietė kavos? Štai ir meilės žaidimų preliudija. Vienintelis klausimas – kas už jus  mokės. Leisdama tai padaryti vyrui, tarsi priimate kvietimą toliau laiką maloniai leisto jo draugijoje. Prancūzai ir žavi, ir šokiruoja laisvos meilės ryšiais. Čia jau nieko nestebina kuo atviriausi pasiūlymai, kurių galite sulaukti, rodos, pačiose netikėčiausiose vietose. Kita vertus, prancūzai žavi tuo, kad yra itin išmoningi šioje srityje, be to, jie įsitikinę, jog lovoje jų pareiga – patenkinti moterį, o ne atvirkščiai.
  • Ko reikėtų saugotis? Susipažinusi su prancūzu kur kas mažiau rizikuojate papulti į makaronų kabintojo glėbį, nei ankščiau minėtose šalyse. Saugokitės nepageidaujamo nėštumo.