Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Šviesa gripo profilaktikai

Jau seniai žinoma, kad šviesa – gydymo veiksnys. Pirmasis jos, kaip gydymo priemonės, šaltinis buvo natūrali saulės šviesa. Vėliau, tobulėjant technologijoms ir mokslui sparčiai žengiant pirmyn, buvo atrasta patentuota šviesos terapijos sistema Bioptron, turinti ypatingą optinį įtaisą, kuris skleidžia šviesą be žalingų ultravioletinių spindulių.Bioptron aparatai naudojami gydymui ir profilaktikai vaikams, kūdikiams ir suaugusiems. Procedūros yra malonios, trunka neilgai, dažnai poveikis jaučiamas po pirmo seanso.

Kadangi Lietuvoje siaučia gripas – virusinis susirgimas, sukeliantis komplikacijas bei pagreitinantis kitų ligų eigą, kad sumažintume tikimybę susirgti šia liga, siūlome, kaip profilaktinę priemonę, taikyti Bioptron šviesos terapiją.

Jei lankotės patalpose, kur yra daug žmonių (viešas transportas, parduotuvės, kavinės, darbovietė, kinas, teatras), tikslinga savo darbo vietoje arba namie, bent 10 min. kelis kartus per dieną pašviesti visą veidą, o ypač nosies sritį. Kadangi gripo viruso į organizmo patekimo kelias yra pro kvėpavimo takus, rekomenduojame 4 min. dviejų cm atstumu be Bioptron apsauginio filtro pašviesti į nosies landas (šnerves). Kai šviečiame be apsauginio filtro, rekomenduojame užsimerkti. Kurso trukmė – ne mažiau kaip 10 dienų.

Kokias ligas gydo Bioptron šviesa?

Dažnai peršalantiems ir sergantiems ligoniams, kurių imuninė sistema gana lepi, poliarizuota šviesa patariama gydyti slogą, sinusitą, kvėpavimo takų infekcines ir alergines ligas.

Bioptron šviesa gydomi alerginis ir atopinis dermatitai, žvynelinė, paprastieji spuogai, lūpų pūslelinė. Kadangi procedūros labai malonios, dažnai šviesos seansai taikomi veido odos profilaktikai, pagerėja kraujotaka, mažėja veido raukšlelės, oda tampa lygesnė ir švelnesnė, pranyksta spuogeliai.

Šia šviesa gydomos žaizdos, atsiradusios dėl traumų ar operacijų, sunkiai gyjančios kojų trofinės opos, pragulos.

Gydant reumatoidinį artritą, kelio sąnario artrozę, lateralinį epikondilitą efektyviai malšinamas pažeistų sąnarių skausmas.

Sportuojantiems ir daug judantiems žmonėms poliarizuota šviesa – pirma pagalba patyrus traumą. Bioptron rekomenduojama naudoti patempus sausgysles, plyšus raiščiams, esant kraujosruvoms ar tada, kai kamuoja skausmas dėl minėtų negalavimų.

Būkite gerai nusiteikę, nepamirškite profilaktiškai pasišviesti Bioptron šviesa, dažniau šypsokitės ir ligos aplenks Jūsų namus. Būkite sveiki!

Gyd. Voldemaras Giedrimas

Daugiau informacijos: http://www.zepter-medical.com/lt_LT/index.php?m=100

El.p.: [email protected]

www.bioptron.lt