Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘šviesa‘ žymę

Šviesa gripo profilaktikai

3_www.jpg Jau seniai žinoma, kad šviesa – gydymo veiksnys. Pirmasis jos, kaip gydymo priemonės, šaltinis buvo natūrali saulės šviesa. Vėliau, tobulėjant technologijoms ir mokslui sparčiai žengiant pirmyn, buvo atrasta patentuota šviesos terapijos sistema Bioptron, turinti ypatingą optinį įtaisą, kuris skleidžia šviesą be žalingų ultravioletinių spindulių.

Interjero apšvietimas

Apsvietimas.jpg Kuriant savitą interjerą yra labai svarbu daug dėmesio skirti į apšvietimą, jo intensyvumą ir išdėstymą. Kiekvieno kambario ar būsto natūralus apšvietimas skiriasi, jis priklauso nuo daugelio dalykų: langų dydžio, jų formos, rūšies, orientacijos, apdailos spalvų, kambario erdviškumo, baldų išdėstymo. Kiekviena apšvietimo detalė sukuria atitinkamą darną ir nuotaiką kambaryje. Todėl svarbu apgalvoti, ko tikitės iš būsimo kambario interjero bei kokias nuotaikas tai turėtų suteikti. Šviesa turi ne tik tolygiai pasiskirstyti patalpoje, labai svarbu, kad lempos gerai perteiktų spalvas. Tokiam apšvietimui labai tinka šiltą baltą šviesą skleidžiančios kaitinamosios, halogeninės bei liuminesencinės lempos.