Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Rebefingas. Kas tai?

Išvertus iš anglų kalbos  „rebirthing“ reiškia atgimimas. Tai labai paprastas būdas išmokti taisyklingai kvėpuoti. Gilusis cirkuliacinis kvėpavimas – saugiausias sąmoningumo reikalaujantis procesas, kuris gali iš esmės pakeisti jūsų gyvenimą. Metodą 1974 m.sukūrė amerikietis Leonardo Oras. Lietuvoje ši terapija gyvuojau jau ilgiau nei dvylika metų.

 

Veikimo principas

 

Leonardo Oras pastebėjo, jog gyvenimo kokybę ir sveikatą lemia taisyklingas kvėpavimas. Tai susiję su energijos tekėjimu, kuriam sutrikus dvasiniame lygmenyje pradeda rastis visokių negalavimų. Rebefingas veikia visais lygiais: fiziniu, psichiniu ir dvasiniu.

 

Fiziniu aspektu rebefingas didina deguonies kiekį kraujyje. Todėl gerėja savijauta ir vidaus organų veikla. Įrodyta, kad mikroorganizmai, bakterijos, virusai ir net vėžio ląstelės gyvena ir dauginasi dėl deguonies trūkumo. Taisyklingai kvėpuojant ir padidėjus deguonies kiekiui kraujyje, valosi visas organizmas.

 

Rebefingas veikia ir psichiką. Jis paliečia giliausius sąmonės ir pasąmonės lygius. Žmonės, praktikuojantys rebefingą, gali detaliai atsiminti užslopintus jausmus, patirtus išgyvenimus, net gimties akimirką. Giliai taisyklingai kvėpuojant išeina per daugelį metų kaupęsis stresas ir pradedama sveikti.

 

Dvasinius aspektu rebefingas gydo sielą. Šis metodas skatina dvasingumą ir ugdo visuotinę meilę. Žmonės sako, kad jau po kelių seansų pasijunta tarsi naujai gimę.

 

Ekspertai teigia, kad rebefingas padeda rasti savo gyvenimo kelią, neutralizuoti blogąją karmą, kurią atsinešame iš praeitų gyvenimų. Tikriausiai daugelis iš pradžių mintyse pagalvoja, kad tai nesąmonė, paskui pamano, kad tai visai įdomu, o vėliau, kad tai visai paprasta.

 

Užsienyje rebefingas laikomas viena iš terapijos formų. Vienas iš būdų, kaip tapti nuovokesniam, suprasti, kas vyksta gyvenime. Taisyklingai kvėpuojant, aiškėja mintys, lengviau pasirinkti teisingą sprendimą, gerėja santykiai su aplinkiniais. Tai ne religija, o savęs tobulinimo procesas. Jo gali išmokti kiekvienas, kuris nori labiau džiaugtis gyvenimu, pagerinti protinį bei fizinį aktyvumą.