Šeštadienio tikslas – valgyti natūralų maistą. Tai reiškia valgyti kuo daugiau maisto produktų iš rupių miltų ir neskaldytų grūdų. Neskaldytuose grūduose, kviečiuose ir rupiuose miltuose yra gausu maistingų medžiagų, kurios yra būtinos sveikatai ir svorio metimui. Šiose medžiagose nėra jokio cukraus bei dirbtinių medžiagų, kurios stabdo maisto įsisavinimą, apkrauna kepenis ir organizmui neleidžia deginti riebalų.
Šią dieną reikia vengti bet kokio rafinuoto ir apdoroto maisto. Valgyk tik neskaldytų grūdų maisto produktus, neskaldytų kviečių makaronus, ryžius, duoną ir košes. Naudodama šviežius produktus pasigamink sulčių ir jei gali, valgyk natūralius produktus, nes juose jei ir yra, tai labai mažai cheminių medžiagų.
Šeštadienio meniu
Gėrimas prabudus
Karštas vanduo su citrinų sultimis
Pusryčiai
Šviežių daržovių salotų dubuo
Natūralus jogurtas su 2 valgomaisiais šaukštais avižų
300ml natūralaus arba sojų pieno
Užkandis
Nektarinas
Sauja riešutų ir sėklų
Priešpiečiai
Maža avokada su krevetėmis
Salotos su citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus ir balzaminio vyno acto padažu
Obuolys
Užkandis
Riekė rupių miltų paskrudintos duonos, apteptos trintu sūriu
Vakarienė
Omletas, pagamintas iš 2 kiaušinių, kapotų grybų, 3 valgomųjų šaukštų trinto sūrio ir apkeptų daržovių
Mažas bananas
Kelios braškės
Į viršų