Trečiosios dienos tikslas – deginti riebaliukus. Energijos suteikiantis ir imuninę sistemą stiprinantis vitaminas C yra vienas iš efektyviausių maisto medžiagų, skatinančių riebalų deginimą ir svorio kritimą. Daugiausia vitamino C randama vaisiuose ir daržovėse, kurie turi mažai kalorijų, daug ląstelienos ir yra puikūs lieknėjimo sąjungininkai.
Kartu su tuo pačiu kasdieniniu gėrimu su citrinų sultimis, šią dieną pasistenk suvalgyti ne mažiau, nei 5 vaisių ir daržovių porcijas. Siekdama kuo geresnių rezultatų, vaisius maišyk su grūdais, nevalgyk šaldytų ar konservuotų vaisių ir daržovių ir užkandai, kai jau būsi alkana, rinkis džiovintus vaisius.
Antradienio meniu
Gėrimas tik atsikėlus
Karštas vanduo su citrinos sultimis
Pusryčiai
1 ant silpnos ugnies be lukšto virtas kiaušinis
2 riekės rupių miltų paskrudintos duonos, plonai apteptos sviestu ir 1 ant grotelių kepto pomidoro skiltele
300ml sojų ar natūralaus pieno
Užkandis
2 švieži ar džiovinti abrikosai
Keli nesūdyti žemės riešutai
Sultys, pagamintos iš citrinų, obuolių ir rėžiukų (rėžiukai – specifinio skonio prieskoniniai vaistiniai augalai, augantys upių, upelių krantuose, kartais tekančiuose vandenyse)
Priešpiečiai
Po 3 valgomuosius šaukštus sviestinių pupelių, sėjamųjų avinžirnių ir daržinių pupelių, sumaišytų su pomidorų, žaliųjų pipirų ir citrinos sulčių padažu
Rupių miltų bandelė
Didelė lėkštė žalių salotų su laiškiniais česnakais
1 kivi vaisius
Užkandis
1 avižinis paplotėlis, varškės sūris ir braškės
Vakarienė
Daržovių troškinys (pomidorai, sėjamieji avinžirniai, špinatai, bulvės, razinos ir nesijotų miltų ryžiai)
Ant grotelių keptas bananas su 2 kvadračiukais ištirpinto juodojo šokolado
Į viršų